Merhaba dostlar iyi forumlar geçen hafta burdan bi arkadaşın önerisiyle dragon v12 itopya sistemi sipariş verdim bugün elime ulaştı daha ulaştığında açtığımda kasanın arkasının yamukluğunu söylemiyorum bile çok önemsemedim bişey yapmayacaklarından dolayı, ardından ise montajını yaptım açmaya...
Evet dostlar iyi forumlar VOK SNOW V2 alınır mı videosu olan sistem bitmiş stoğu bence V2'si bile bu fiyata harika duruyor yorumlarınıza açığım. Ürün linki: VOK SNOW V2
Stok bitmiş malesef
1765908567
Dostum başka önerdigin var mı bunun stoğu bitmiş
1765908995
https://www.itopya.com/vok-snow-v2-intel-core-i5-12400f-msi-geforce-rtx-5060-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem_h31652 Ve...
Bende bunu gördüm forumlarda bi kaç kişiye sordum alma dediler sadece nedenini bilmiyorum tavsiyen nedir senin bu sistem için oynatır mı yani bu sistem
2. El almaktan açıkçası uzak durmayı tercih ediyorum sıfır benim için daha iyi bir tercih fiyat yüksek olsa da en azından 0 ve 2. Elin arasında olan garsnti farkı yetiyor
Merhabalar iyi forumlar dostlar, maks 30-35k arası hazır sistem lazım önceki apu sistemimi sattım şuan cihazsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim bir çok yere baktım ama karar veremedim önerileriniz önemlidir benim için teşekkürler
Merhaba dostlar, iyi Forumlar. Dün sabah uyandığımda PC açıkken bir anda bad Config System info hatasıyla karşılaştım. Ardından kurtarmaya çalışsam da kodlar işe yaramadı. Ben de tamamen sıfırlamak istedim fakat sıfırlarken diski görüyorken diski sıfırlayıp icine yüklemek istediğimde diski...
son zamanlarda sordugum sorularda cevap alamiyorum alsamda çok saçma cevaplar aliyorum kotu bir foruma dondu burasi burayi birakiyorum yetkililerden de hesabimin kapatılmasını istiyorum.esen kalın
arkadaşlar 5 dakika önce elime ulaşan Işıklandırmalı Gaming Pro Tasarım Usb Siyah/Gümüş Işıklandırmalı Oyuncu Mouse sm-g72 nin driveri programı falan varmı ayarlamalar için.
arkadaşlar internet sitesi açtım şimdi ben oraya bir buton koydum o butona link olarak bastıklarında benim mail adresime yönelmesini istiyorum oradan bana mail atsınlar istiyorum şimdiden teşekkürler
genellikle Twitch komik montajlarda kullaniyorlar "merhabalar" diye bi -halk agziyla-top diyebilecegimiz biri soyluyor sanki bana oyle geldi 🤭
bu ses efektinin linki varsa atar misiniz youtube da cok aradim ama bulamadim