Hocam getmobil öneririm kontrolleri yapıp geri yollarsın sıkıntı etme bu kdr bölgende getmobil mağzası varsa git gör öyle al istiyosan 15 pro çok iyi bir cihaz o paralara çıkabiliyosan düz 16 da alabilirsin ekran yenileme muhabbeti cok canını sıkıyorsa 14 pro da işini görücektir 50 küsür...
Yenilenmiş tel mevzusunu bu kdr skntı ediyorsan malum site 1 yıl garanti ve 14 gün iade süresi veriyor diye biliyorum alırsın telefonu belli uygulamalarla değişen parçalarına bakarsın kağıtta yazmayan bise değişmişse iade edersin sıkıntı yoksa kullanmaya devam edersin.
Dostlar elimde eski bir laptop var. Daha önce macOS kurmayı denedim USB ile boot etmeye calıstıgım da siyah ekranda takıldım. Her şeyi adım adım yaptıracak bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim. Bir de hangi macOS sürümünü edinmeliyim? Elimde Celeron işlemci ve HD Graphics kartı var. 4 GB...
İlk olarak oyunu indirdiğimde yaklaşık 20 saniye arayla ping artışları oluyordu. 30'dan bir anda 200'e çıkıyor, 4-5 saniye duruyor ve tekrar 30'a iniyordu ve böyle 20 saniyde bir tekrar ediyordu. Sorunu çözmek için PC'yi formatladım ve AtlasOS kurdum, sorun en başlarda çözüldü. İlk gün hiç ping...
Lol oynarken ilk 2 3 dakika bu sorunu yaşamıyorum pingim 10 20 saniyede bir 200 civarlarına çıkıyor dns ayarlarını fln değiştirmeyi denedim sorunu çözemedim
Evet ben de ondan korkuyorum bi yandan düşük samsung performansından kurtulmak istiyorum diğer yandan telefona zarar gelmesi durumu var cidden inanlmaz kararszm
Garantinin bitmesine daha 1 yıl var ve ben sabırsızım internette corvous romlarını görüyorum felan performansları çok hoşuma gidiyor görüşün için teşekkürler.
Selam dostlar,
Galaxy a21s için en iyi custom romları yazarmısınız mümkünse link atmanız daha iyi olur önceliğim batarya ve oyun performansı
Sizce custom rom yüklemelimiyim garantiyi bozduğu için biraz ikilemde kaldm