Nacrez isimli üyenin son içerikleri

1. N

Epic Games Girmeme Sorunu

Ben bir süre sonra denediğimde çalıştı, biraz bekleyince sorun çözülüyor galiba
  2. N

Epic Games Girmeme Sorunu

Epic Games'i yükledim, yükleme bitince açtığımda böyle bir hata verip kapanıyor.
  3. N

1080p monitör önerisi

Teşekkürler inceleyeceğim
  4. N

1080p monitör önerisi

Peki pivot özelliği olan bir monitör var mı benim fiyat bandımda?
  5. N

1080p monitör önerisi

Ekran kartımın 2k açacağını düşünmüyorum
  6. N

1080p monitör önerisi

Bütçem en fazla 7k genellikle hikayeli oyunlar oynayacağım pivot özelliği olan bir monitör arıyorum ekran kartım GTX 1660 SUPER
  7. N

Windows güncellemesinden sonra fps drop

Güncellemeden sonra oyuna girdiğimde 10-15 dakikada bir fps drop giriyor sonra düzeliyor ama yine fps drop döngüsüne giriyor.
  8. N

Casper monitör açılmama sorunu

Monitör öncesinde ALT+TAB atınca kararıyordu. Şimdi ise logo çıkıyor ve sinyal yok diyor.
  9. N

Çözüldü✓ Secure Boot Presets bölümü yok

Faceit Anti Cheat'ı indirmek için Secure Boot'u Maximum seviyesine getirmek gerekiyor lakin "MSI H510M A PRO" anakartımda "Presets" bölümü yok. Bunu başka yerden nasıl çözebilirim?
  10. N

Secure Boot ile ilgili sorum

Faceit Anti Cheat indirmek için Secure Boot'u Maksimum'a almak gerekiyor. Bunun bilgisayarıma bir sorunu olur mu?
  11. N

CASPER E185HCSP mönitör bazen kapanıyor

Bu monitör baya eski son 2 3 senede ekranın kenar kısımlarına yakın yerde siyahlık. Kapanma gibi sorunlar var örn: oyuna girdim (tam ekran) kapanabiliyor veya ALT+TAB attım kapanabiliyor veya çözünlülük değiştirincede oluyor nedenini hâlâ çözemedim
  12. N

Rockstar Social Club hesap değiştirme

Social Club'da 2 hesabım var birisi Epic'de birisi Steam'de (steam hesabının mailini unuttum) nasıl epic'e alabilirim? (yada steam hesabını değiştirmek)
  13. N

400-500TL oyun kolu önerisi

Kaç aydan beri kullanıyorsunuz?
  14. N

https://www.trendyol.com/glrtech/ps-4-joystick-tablet-telefon-pc-uyumlu-titresimli-oyun-kolu-1-adet-p-775844918?boutiqueId=61&merchantId=751951 Bu nasıl acaba?
  15. N

Bütçem kısıtlı 2 kol arasında kaldım. 1. Kol 2. Kol
Geri