Nacro1907 isimli üyenin son içerikleri

1. N

kasa önerisi tavsiyesi

büyük boy bir bilgisayar kasası alınacak arkadaşlar tavsiyeleriniz nelerdir ?
  2. N

full tower kasa önerisi

gamepower warcry satın almıştım bugün kasayı toplamaya çalıştığımızda ufak geldi vatanbilgisayar elemanı toplamama yardımcı olduğu için THERMALTAKE VIEW 51 TEMPERED GLASS 2x200mm ARGB FANLI MidT ATX KASA şu önerdi 4.700 civarı bi fiyatı var vatanbilgisayarda üstüne 6 tane rgb fan koymak...
  3. N

Yardım aşırı rahat oyuncu koltuk tavsiyesi kambur oturmaycağımız koltuk önerileri

banada bi öneri lütfen 1.80 boy - 100 kilo
  4. N

oyuncu koltuğu önerisi

1.80 boy 100 kilo - bütçe 3 k ya kadar çıkabilirim abartıya gerek yok :D
  5. N

oyuncu koltuğu önerisi

oyuncu koltuğu tavsiyesi istiyorum konuyu doğru yeremi açtım tam emin değilim F/P olursa ve mümkünse terletmeyecek bir model hafif kilolu biriyim yaş 30 göz önünde bulundurursanız iyi olur teşekkürler.
  6. N

Oyuncu Laptop'u vs Masaüstü PC

laptopta oyun oynanmaz arkadaş bende asus rog g731gv var dota 2 de %95 işlemci sıcaklığı klimayı açmadan oynamak imkansız gibi sıkıntı baya masaüstünü bu laptop un yarı fiyatında alsam çok iyi değerler ve çok daha sağlıklı oynarım eminim ama denemedim :D
  7. N

yeni bilgisayar toplama tavsiye

slm arkadaşlar yeni bir sistem toplamaya çalışıyorum ; Ekran Kartı - Evga RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24G-P5-3987-KR 384 Bit GDDR6X 24 GB İşlemci - Intel Core i9-12900K Anakart - ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WF Intel B660 Soket 1700 DDR4 5000MHz (OC) Anakart SSD - SAMSUNG 2TB 980 Pro PCle...
Geri