Merhabalar,
OBS ile video kaydı almak istiyorum. Ancak, şöyle bir durum mevcut; ben oyunu oynarken bir gram fps drop almıyorum gayet akıcı ve fps dropsuz oynuyorum ve bu durum kayıttaykende geçerli. Ancak, bu sırada aldığım kayıtta anlamsız şekilde bir fps drop varmışçasına zaman zaman...
Açıkçası belli başlı sitelere baktım ama hiç hoş şeyler bulamadım ya koleksiyonluk ürünler ya da nerden baksan aldıktan sonra yenilenmeye ihtiyaç duyan ürünler gördüm daha önceden alan arkadaşlar nerden temin ettiler teşekkürler şimdiden
Selamlar.
Elimde 1 adet hoparlör var ve tek girişi var o da PC ye takılı ve PS e geçtiğimde hep kabloyu çıkar tak yapmaktan bozuldu şimdik ben yeni bi kablo alsam sonra çoğaltıcı alıp iki girişten birini pc ye diğerini ps e taksam aynı anda ses alabilir miyim
Selamlar bu sıkıntı neyden kaynaklı bilmiyorum ama pc arada monitörü sürekli git gel yaptırtıyor monitör fişini çekip takınca düzeliyor sıkıntı neyden kaynaklı olabilir
bütçem 25 zorlarsam 30 bile yapabilirim
yani anlamıyorum çok fazla monitör türlerinden ve almışken hata da yapmak istemiyorum o yüzden 25 ve 30k ideal diye düşündüm 2k 144 hz 27 inç için
24 inç bir ekranım var ve açıkçası mutlu değilim. nedenini bilmediğim şekilde arasamda 24 inç, 2k monitör bulamadım o yüzden 27 inç tarafına geçiş yapıcam merak ettiğim soru şu aynı düzlemde 27 inç ve 24 inç ekren göze batar mı?
ayrıca 27 inç 2k ekran önerilerinize açığım teşekkürler şimdiden