Ben olsam Nissan Almera bakardım. Ben de 7 8 sene önce çok düşük bütçeyle araç bakıyordum. Yumurta kasa accentler falan alabiliyordum poloya falan bakamıyordum bile. HB nissan almera aldım 7 8 senedir kullanıyorum gayet memnunum. Bir bak sadece araştır.
128 gb hafıza 13.000 tl fiyat çokta muz orta değil gibi geldi bana. Yazılımı bilmiyorum ama google one fiyatları uçmaya başlamışken 128 gb hafıza bana yeterli olmayacak gibi geliyor ilerde.
İşlemci soğutucusu uzun vadede muhakkak almanız lazım. Orta şeker 1000 tl civarı dark marka bir kule tipi soğutucu işinizi görecektir. Dünya para verip sıvı soğutucu alanlara gerçekten ben anlam veremiyorum. 3000 tl ye çok daha iyi bir ekran kartı veya işlemci almak varken adamlar 3000 tl yi...
İşlemci soğutucusu uzun vadede muhakkak almanız lazım. Orta şeker 1000 tl civarı dark marka bir kule tipi soğutucu işinizi görecektir. Dünya para verip sıvı soğutucu alanlara gerçekten ben anlam veremiyorum. 3000 tl ye çok daha iyi bir ekran kartı veya işlemci almak varken adamlar 3000 tl yi...
Kardeşim bu win 10 da win 11 de olmaz olsun valla ama insanı mecbur bırakıyorlar. Aynı ekran kartına ve aynı rame sahibiz. İşlemcilerimizde yakın sayılır bende ryzen 5 5600 var. Win 11 hiç bir şey yapmadan 4-5 gb ram kullanıyor. Fakat işyerimdeki plenus ve hys programı yüzünden mecbur win11...
Tüm cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ekran kartından çok memnunum 1080p de bence biçilmiş kaftan. Oğlum Roblox oynadığı için ne takarsam takayım açacak. Açmazsa da al başına belayı. En iyisi satıyım kurtulayım dedim. Buradaki yorumları okuyunca da direncim kırıldı bilemiyorum. Yine de...
SSD ve kule tipi soğutucuyu yeni eklemiştim. Onların garantisi mevcut. Diğer parçaların kutuları var fakat garantileri bitti tabi. Ben de sistemi çok seviyorum ama oğlumu kursa falan gonderemez oldum. Bir süre bilgisayarsız kalması evdeki herkes için iyi olacak gibi.