Nafta isimli üyenin son içerikleri

1. Nafta

Bağımlı Eden Oyun Önerileri

Elder scrollsa bakıcam 1784152274 Hades almıştım zamanında onu oynıcam şimdilik
  2. Nafta

evet baya iyiydi hatta farklı bi sonla bi daha oynamak istiyorum
  3. Nafta

100 saat gömdüm 1784150200 çok karışık geliyo usta ya
  4. Nafta

bunu oynamak için gamepad almayı bekliyorum 1784150058 detroit mükemmel bişey
  5. Nafta

BF1 çok oynadım sağol önerin için
  6. Nafta

Minecraft cs dışında bişey oynamıyorum böyle oyun önerileri yapar mısınız bütün oyunları kaldırır bilgisayarım
  7. Nafta

2.5k Bütçeye Gamepad Önerisi

hangisi daha iyidir hocam 1784068696 pxn 8 kya rekabetçi oyunlar için alınır diyolar sadece kp20 daha iyidir benim için bu fiyatta daha iyisi var mıdır
  8. Nafta

2.5k Bütçeye Gamepad Önerisi

2.5 k bütçem var zd legend gaming alıcaktım stoğu bitmiş şuan fantech shooter almayı planlıyorum başka önerileriniz nedir?
  9. Nafta

Arabamızın Yaşadığı Trajik Durum...

Neyse hocam allahtan sadece arabaya biraz hasar geldi ve komşunun evinin internet kablosuna başka araba geçerken kaysa bide ona masraf çıkardı bide çarptığı yerin yanında yüksek eğimli bi yol daha var ordan kaysa... 1782334426 Çok iyi açıklama muhtemelen öyle olmuştur
  10. Nafta

Ben onları çok bilmiyorum abi ya yaşanan olayı anlatmak istedim sadece 1782332787 Tam arabanın kaza yaptığı çeken bi kamera var işe yarar mı görüntüleri acaba
  11. Nafta

Elektronil
  12. Nafta

citroen c4 picasso
  13. Nafta

Arabayı hafif eğimli bi yere park etmiş babam ve otomatik N ye almış freni bu zamana kadar hiçbir şey olmadı ama 30 dakika önce arabanın kendini boşa alıp arka arka gittiğini ve karşı komşunun evine tosladığını duyduk bu nasıl olmuş olabilir ya kasıtlı bişey var mı sizce burda
  14. Nafta

Ekran Gelmiyo Yardım

Unuttum usta psuyu yazmadım o yüzden 1781890828 Sağol yarın denicem artık
  15. Nafta

Ekran Gelmiyo Yardım

4 5 aylık sistem usta en son dün açtım sorunsuz bugün geldim okuldan denedim açılmadı 1781890548 Bi anda oldu aga hiçbir şey denemedim dün açılıyodu bugün püf sistem 9060 xt 7500f colorful v14 b650m
Geri