Nagazaki isimli üyenin son içerikleri

1. Nagazaki

AMD ryzen 5 5600 işlemcim fazla ısınıyor korkuyorum

Kendi stok soğutucusunu kullansan daha mantıklıydı
  2. Nagazaki

AMD Ryzen 5 5600 işlemcim sahte mi?

Teşekkür ederim
  3. Nagazaki

Üstündeki yazıda made in china mı yazıyordu malezya mı hatırlıyor musunuz bunda china yazıyor
  4. Nagazaki

14.000₺ İkinci el Pc hangisini Alayım

Yerinizde olsaydım üsteki sistemi alırdım diğer psu sıkıntısı olan bir sisteme girmezdim ayrıca sistemde ssd olmamasıda büyük kayıp üsteki sistemin ekran kartının sıcakları normalse beyaz lekeler yoksa güvenlik bandrolleri sökülmemiş ve mining yapılmamışsa kesin üstekki sistem
  5. Nagazaki

Tamamda diğer satıcılarda yazmıyor bunlar büyük ihtimal bu satıcı çinden işlemci getiriyor çindeki işlemcilerin silikon yapısı yada dayanaklılığı hakkında fikriniz varsa bilgi verebilir misiniz acaba 1740150565 Sizin işlemci kutunuzda da 2.attığım resimdeki gibi kırmızı yuvarlak bir şeyin...
  6. Nagazaki

Amazon DFS bilgisayar AMD Ryzen 5 5600 işlemcisi satın aldım fakat resimlerde de görüldüğü gibi 1.resimde 5000 serisinin yanında Çince yazılar yazıyor ve 2.resimde de kutunun barkodun alt kısmında yine Çince bir şeyler yazıyor iade işleminde sorun çıkarmasınlar diye kutuyu açmak istemiyorum...
  7. Nagazaki

MSI B450A Pro Max BIOS güncellemesi sonrası R5 5500 işlemcisini direkt açar mı?

İşlemcimi güncelleyeceğim. Elimdeki anakart, MSI B450A Pro Max 3000 serisi destekli bir anakart. 2 gün önce BIOS güncellememi son sürüme güncelledim hatta iki üç sürüm öncesi 5000 desteğinin de geldiğini gördüm. Sizce Ryzen 5 5500 işlemcisini şu an taksam BIOS güncellemesi ister mi yoksa eski...
  8. Nagazaki

BenQ 360Hz monitör panel değişimi yaptırılmalı mı?

Normal de kabul etmiyoruz ama bu sefer yapalım demelerinin nedeni sizin haklarınızı aramanız yoksa size falan özel olarak yaptıkları için değil 1 tanede bile yapmak zorundalar panel değişimi ile monitör değişimi aynı şeyler hocam panel değişimide kabul edilebilir ama siz yinede iade için...
  9. Nagazaki

Kkkkkkk

kkkkkkkk
  10. Nagazaki

Her modem televizyondaki bein connect uygulamasını açar mı

Aslında sorun yok şu an ki tenda v300 modemi kutusuz internet bağlantılı olan bein connect hesabını açıyor ve yayın akışı veriyor bütün modemler bu tarz uygulamaları destekleyip yayın akışı veriyor mu diye soruyorum bu konuda bilgim yok modem alacağım için böyle bir şey varsa eğer yanlış modemi...
  11. Nagazaki

Her modem televizyondaki bein connect uygulamasını açar mı

Şu an tenda v300 modemini kullanmaktayım ama çekmediği için değiştirmek istiyorum .Tenda v300 modemi televizyonda bein connecti açıyor ve yayın akışı sağlanıyor , her modemde yayın akışı sağlar mı eğer sağlamıyorsa modem önerinizi alabilir miyim
  12. Nagazaki

Bein Connect 279.90 TL lik paket hakkında nasıl detaylı bilgi alabilirim

3 ağustos 2024 te başlayan Bein connect kutusuz 279.90 tl lik olan paketim ile premier bundesliga leauge 1 maçlarını 6 ay mı yoksa 12 ay mı izliyeceğim anlamadım bein connect hesabımda iki tane paketım gözüküyor ve birinin 02.01.2025 te biteceğini söylüyor . Bilgisi olan arkadaşlar çok detaylı...
  13. Nagazaki

Aoc G2460VQ6 Monitör Garanti Kapsamı ?

Monitörümü alalı 1 yıl oldu 2 yıl daha garantisi var sıkışmış piksel color banding bazı renlerde hafif sararma siyah yerlerde 1080p ayarlarda bile kare kare olması sorunları var. Monitör 1920 * 1080p değil de 1280*720 monitör kullanıyorum bildiğiniz monitörü garantiye verirsem nasıl bir yol...
  14. Nagazaki

300 tl klavye önerisi

https://www.itopya.com/aoc-gk200s-mekanik-hisli-turkce-rgb-gaming-klavye/?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_luxik7UgRn4bMY2GMphVryvmwQ5Kd95JLF6K09O3oi8-1630510744-0-gqNtZGzNAhCjcnBszQol
  15. Nagazaki

A52 mi note 10 lite mı?

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/404477-655654/samsung-galaxy-note-10-lite_samsung-galaxy-a52/ A52 ` nin kamerası ekran yenileme hızı daha iyi Note 10 lite `ın ise biraz daha işlemcisi ve yonga seti daha iyi ama benim tercihim kesinlikle A52 olurdu
Geri