Naglfar isimli üyenin son içerikleri

1. Naglfar

Ram pc açılma hızını etkiler mi

Ram ile aslında doğrusal bir bağlantısı yok bu sürenin. Bios'tan Memory context restore ayarını açabilirsin. 1729097795 Artmaz, azalır veya kısalır.
  2. Naglfar

Ekran Kartım Sürekli Full Fanda Çalışıyor

Modeli nedir kartın?
  3. Naglfar

Ekran Kartım Sürekli Full Fanda Çalışıyor

Kartın kenarında switch tuşu vardır dual bioslu bu modeller. Onu diğer tarafa çek veya internetten kullandığın modele uygun vbios bulup karta göre yazdır.
  4. Naglfar

Oyun oynarken bilgisayarım kapanıyor

Güç kaynağı modeli nedir?
  5. Naglfar

Oyun oynarken bilgisayarım kapanıyor

Darboğaz kapanma yapmaz. Kapanmayı yapacak parça ya ram ya psu'dur. Fanlar dönmüyor değil mi kapanma olduğu sırada yani komple sisteminiz kapanıyor.
  6. Naglfar

Format Sonrası Mavi Ekran sorunu

%10'luk kısmı da şimdi tamamlamış oldun (y) lmvm nvlddmkm : Nvidia sürücüsünün tarihini gösterir. lmvm amdkmdag: Amd sürücüsünün tarihini gösterir. lmvm igdkmdn64: Dahili İntel sürücüsünün tarihini gösterir. Bu komutları kullanabilirsin. Takıldığın yer olursa etiket at, yardımcı olurum.
  7. Naglfar

DDR5 anakartların biosunun her versiyonun stabil olmadığını sen de biliyorsun ben de biliyorum değil mi? Ayrıca minidump dosyasındaki her yüklenmemiş, hatalı modüllere bakıp yorum yapsaydık bu iş bitmezdi. Sana tavsiye olsun önce stackleri incele sonrasında ekran kartı sürücüsünün güncelliğini...
  8. Naglfar

Dostum her minidump dosyasında !sysinfo machineid yazıp bios güncelle demek çözüm değildir. Hatta sistemin stabil ise stabilitesini bile bozma ihtimali vardır, yapma. 2. olarak konunun anti cheatler ile alakası yok, windows dosyalarında bozulma var. DİSM aracı ile onarma önerebilirsin aklında...
  9. Naglfar

Gaminggentr 4070 16 gb ryzen 7500F özelleştirme ile 59 k alınır mı? arkadaşlar

Stoktan kaldırmamışlar, zam yapmışlar. https://www.gaming.gen.tr/urun/488961/elite-dual7800xt-amd-ryzen-7-7800x3d-tray-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Anakartını ve SSD'sini değiştirip alabilirisin. Kalan bütçe ile sıvı soğutma alırsın.
  10. Naglfar

Vg20al kasa 360mm sıvı soğutma destekliyor mu ?

Hayır, desteklemiyor. Maksimum 240mm takabilirsin. https://ventocase.com/urun/vg20al/ 12x2 şeklinde belirtilmiş.
  11. Naglfar

Mavi ekran hatası yardımcı olur musunuz

BİOS güncellemesi ile çözülecek bir sorun yok ortada. Aldığın sorun mouse sürücüsü kaynaklı. Varsa driverini yükle yoksa chipset sürücünün güncel olduğundan emin ol. Usb veriyolu driverları chipset sürücüsü ile güncellenir.
  12. Naglfar

Eğer online ağırlıklı oyunlar oynuyorsan 7800x3d al geç.
  13. Naglfar

24.6.1 sürücü nasıldır (AMD)

Stabil yeni güncelleme, geçebilirsin.
  14. Naglfar

4080 istiyorsan bunu al anakartını ve SSD'sini değiştirip; https://www.gaming.gen.tr/urun/443291/mirana-4080super-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4080-super-sg-1-click-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ İşlemci de önemli biraz performans kaybım olabilir diyorsan bunu...
Geri