Nail Kılınç isimli üyenin son içerikleri

1. Nail Kılınç

Ark Ascended de elle besleme

Ark Ascendedde bazı bebek hayvanlar elle besleme istiyor ama hangi ayara bakarsam bakayım yapamıyorum trex meyve istiyor ayarlara bakıyorum yok trex envanterinden yediriyorum yok kendi elime alıncada direk karakterim yemekte bilen varmı yardım lazım
  2. Nail Kılınç

Gta 5 mi forza 5 mi hangisi alınmalı

Forza 4 ve gta 4 üm var şuan gta 4 hikaye devam ediyorum ama forza 4 den sıkıldım sizce forza 5 almaya değermi yoksa gta 5 mi alayım
  3. Nail Kılınç

Palworld çoklu Pal atma

Palworldde nasıl birden fazla Pokemon atıyoruz mesela biri yemek pişirme işine atsam diğerini kaya kırmaya atsam nasıl yapılır
  4. Nail Kılınç

No Signal sorunu alıyorum sizce neden

Merhabalar anakartım Gigabyte A520M K v2 bir overclock deneyeyim dedim galiba yanlış bir şey yaptım şuan ise ramlerimden biri yanmıyor internete baktım ez debug die ışıklar varmış bulamadım sizce sorun ramlerdemi tak çıkar yaparsam düzelirmi .(tak çıkar yapmak için sıvı soğutma fln çıkacak o...
  5. Nail Kılınç

1.5k gamepad önerisi

Pc için game pad önerisi lazım bütçe üstüne çıkamam forza ,fifa .... pc oyunları oynayacağım öneri varmıdır
  6. Nail Kılınç

Tebilion dan sipariş verdim ne zaman gelir

Yok ram eksikmiş aradılar başka bir seçenek sundular kabul ettim bugün verilecekmiş .
  7. Nail Kılınç

Tebilion dan sipariş verdim ne zaman gelir

Pazar günü tebiliondan hazır sistem siparişi vermiştim ama hala kargolanmadı sizce bir sorunmu var?
  8. Nail Kılınç

35k hazır sistem tavsiyesi

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5600x-mpk-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12gb-a520m-k-xpg-16gb-512gb/
  9. Nail Kılınç

evet bunu biliyorum fakat argb kasa istediğim için diğer ayarlamalarla bütçemi aşıyor bu modeilin 5600x lisi var onu alcağım
  10. Nail Kılınç

bu gece alıyorum sonunda yinede önerisi alan varmı alacağım sistem şuan 7700xt , 5600x. Bütçe 35k önerisi olan varsa yinede son anda olsun bakmak isterim.
  11. Nail Kılınç

ryzen 7 5700x ve 7700xt darboğaz

38k bütçem var 1tb ssd ve sıvı soğutucu istiyorum biraz güzel görünmesini istiyorum
  12. Nail Kılınç

hazır sistem alacağım 7500f li ayarlamalar bütçemi geçiyor (kasamın Argb li ve sıvı soğutmalı olmasını istediğim için )
  13. Nail Kılınç

Ryzen 7 5700x ve 7700xt 1080 p de darboğaz olurmu?
  14. Nail Kılınç

Eski hardiskim yeni pc me oluyormu

Merhabalar bu şekil bir eski hard diskim var bunu kullanmak istiyorum fakat yeni pc me uyarmı bilmiyorum yeni pc kasam ise https://www.deepcool.com/products/Cases/CG540-Tempered-Glass-Mid-Tower-ATX-Case/2021/13626.shtml kasam bu https://www.epey.com/anakart/msi-a520m-a-pro.html ana kartım...
  15. Nail Kılınç

38 k hazır sistem tavsiyesi

Kardeşim bende biliyorum ama bize yakın bir vatan bilgisayar yoktu 4070 sistemler var ama dikkat edersen ben görünüşede önem vermek istiyorum
Geri