Nakliyeci Sefer isimli üyenin son içerikleri

1. Nakliyeci Sefer

Binance uzerinden gelen sms

Bana da geldi bu mesaj 5-6 gün önce. Link geldi. Binance hesabım falan da yok. Hemen engelledim. Yüzde yüz dolandırıcıdır.
  2. Nakliyeci Sefer

Yeni Topladığım Sistem

Teşekkür ederim. Ekran kartını bugün sipariş verdik. 4070. Dediğim gibi ben hemen hemen geçen yaza kadar hiç anlamıyordum arkadaşlar ne derse onu aldım. Sadece keyif için marka ürünler tercih ettim. Dedim zaten yaşımız geçti gitti bir kere olsun Kingston olsun, Samsung olsun 2TB olsun falan...
  3. Nakliyeci Sefer

Elektro gitarımdan rock ya da metal ses alamıyorum

Şu gitar çalmayı öğrenmek çok mu zor. Küçüklükten beri isterim ama nasıl bir adım atılacağını hiç bilmem.
  4. Nakliyeci Sefer

Yeni Topladığım Sistem

Güncelleme Gigabyte RTX 4070 eagle ekran kartı bugün 23.500 TL ye alınmıştır.
  5. Nakliyeci Sefer

Yeni Topladığım Sistem

AMD ye ısınma sorunu yüzünden uzak dur dediler hep bana. Tam bilmiyorum nedir ne değildir. Ama 4070 önerilerinizi kesinlikle dikkate alacağım.
  6. Nakliyeci Sefer

Yeni Topladığım Sistem

Eyvallah sağolasın valla dediğim gibi ben daha pek anlamıyorum temel olarak biliyorum. Kasayı kendim toplamama bile inanamadım nasıl bir araya geldi o sistem diye. Ryzeni pek tavsiye etmedi bizimkiler ısınıyormuş. Benim de Intel e hep bir hevesim vardı zaten.
  7. Nakliyeci Sefer

Yeni Topladığım Sistem

Öncelikle herkese Merhaba. Yaş 31 ilk defa sistem topluyorum. Yıllardır kendi çapımızda oyun oynardık ama özellikle laptopumun çok eski olması ve arkadaşlarımın gazıyla ben de bir sistem toplamaya karar verdim. Ağustos ayından geçen hafta işlemciyi alana kadar yavaş yavaş sistemi topladık. Hatta...
Geri