nameofnicknames isimli üyenin son içerikleri

1. nameofnicknames

zyxel nwd7605 çalışmıyor Yardım edin Lütfen

hocam driverları algılamıyor ve internete bağlanılamıyor uyarısı alıyorum 1723721350 arayüzü nerde bilmiyorum uygulaması var mı ki
  2. nameofnicknames

Türk Telekom kullanıyorum Fiber 100 mbs 1723655981 Türk Telekom kullanıyorum Fiber 100mbs 5G destekli
  3. nameofnicknames

zyxel nwd7605 aldım Fakat Çalışmadığını farkettim driverlarını güncellemeye çalıştım hem oto hem manuelde denedim olmadı Bazen bağlanmış gibi görünüyor fakat İnternete bağlanmaya çalıştığımda uyarı veriyor. Lütfen yardımcı olun teşekkürler.
  4. nameofnicknames

İnternet ve bluetooth adaptörlerim çalışmıyor

Merhabalar. yaklaşık 2 hafta önce Vatan bilgisayar üzerinden bir bilgisayar aldım ve yanında internete bağlanabilmek için zyxel nwd7605 ve bluetooth ile bağlanabilmek için Asus USB-BT500 Aldım ilk başta ikiside çalışmadı driverlarını güncelliyim dedim fakat bir güncelleme yapmadılar manuel...
  5. nameofnicknames

RTX 4090 , r9 ,7950x3d hazır sistem alınır mı ( ₺181.346,59)

Alınmaz Temmuzu bekle Rtx 5000 serisi ve Ryzen 9000 serisi geliyor
  6. nameofnicknames

Dolar ve Euro Yükselecek

Merhaba, Başlıkta gördüğünüz gibi Dolar yükselecek peki nasıl olacak? 2023 yılında açıklanan Orta vadeli plan'a göre Dolar Ve diğer döviz kurları 2025 yılında 50 seviyesinde olması bekleniyor 2026 yılında ise dolar kurunda Düşüş beklenmekte Orta vadeli Plan'a göre 2026 yılında Enflasyonun çok...
  7. nameofnicknames

Youtube reklam engelleyici program

Bence hiç bunlarla uğraşma YouTube premium al Kafan rahat olsun 60 lira bişey çok değil
  8. nameofnicknames

Pubg hesabı satılabilirmi

Pubg hesabını satmak yasal değil bu kurallarda belirtilmiş eğer anlaşılırsa ban yiyebilirsin
  9. nameofnicknames

Rtx 4080 super'in fiyatı düşer mi?

Biliyorsunuz ki RTX 5000 serisi çıkacak Ben Rtx 4080 süper'li bir hazır sistem almayı düşünüyorum. Rtx 5000 serisinin çıkmasını bekleyip Rtx 5000 serisi bir ekran kartı mı almalıyım yada Şimdi rtx 4080 süper mi almalıyım? Hazır sistem linki...
Geri