namkür isimli üyenin son içerikleri

1. N

Bu anakartın pil yeri yok

eger bilgisarın güçü tamamen kesilrse acılısta benı bıosa atıyor her defasında ... dıger turlu normal açılıyor sorunsuz
  2. N

allah razı olsun usta ya... bu pili ben değiştırebılırmıyım .. gorduğum kadarıyla bildiğimiz pillere benzemıyor
  3. N

yok baktım orda değil
  4. N

biosu guncelledıkten sonra eger guç kople kesılırse beni bıosa atıyır ayrlar sıfırlanmış halde .. ama normal kapatıp acınca sıkıntısız acılıyor herkes pıl bitmiş dedi ama pil yerini bulamadım varmı bilen
  5. N

Hangisini tavsiye edersiniz

sıfır ikside alttakının poşeti buruşuk sadece yani açılmiş
  6. N

Hangisini tavsiye edersiniz

abiler ikiside sıfır ama alttaki açılmış ve poşeti buruşuk sekilde 16 bin tl ye anlaştım gigabayt için .. hangisi ni alayım .... satan tanıdık 1742131755 bu arada işlemcim i5 11600k anakart asus rog strıx B560 G WİFİ
  7. N

MSI B550M Pro VDH Anakart ve Ryzen 5 5600 Uyumu

iç sesim oldun bende baktım fiyatlara .. mıllet le polimiğe girmek istemededim herkes bildiğiyle yaşasın
  8. N

guvenemıyorsun kı arızalı çıkar sonra
  9. N

abiler https://www.incehesap.com/msi-b550m-pro-vdh-gaming-anakart-fiyati-48233/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop bu ankartı alıcam elimde amd ryzn 5 5600 4.4 ghz 6 çekirdek işlemci var bunlar birbirine uyumlu mu? ........ ve anakart kotu ıse daha ıyısını onerırmısınz
  10. N

Bios guncellemsınden sonra ssureklı bıosa atılıyorum

bilyarsan bilmiyorum dıyecesin . bios pili sokmek ne alaka ...bilmıyorum dıyecesın kı burdakı kıtlenın zeka sevıyesı bellı olsun
  11. N

burası da olmüş suraya bakk 1736805318
  12. N

bios pili ne alaka ... guncellemeden sonra oldu bu durum
  13. N

arkadşlar bir hafta oldu biosu guncelledım ama bır haftadır her pç yi actığımda biosa atıyor ve ramlar Disabled gorunuyor İnabled yapıp kaydedıp cıkıyorum sıkıntısız bilgisayrada oyun oynuyabiliyorum ..... sorun nedır..
  14. N

Sağlam oyun hesabı satş sitesi hangisi

uluslararası yada dunyada popüler oyun hesap satış yapan sağlam siteler varmı bildiğiniz .hesabımı satmak istiyorum ama yabancılar alsın istiyorum
  15. N

Mavi Ekran Pc açılırken bu hatayı veriyor

Arkadaşlar 2 gün açmadım bilgisayarı şimdi bi acayim dedim açıldıktan sonra bu hatayı veriyor nedir bu lütfen yardımcı olun 1713478571
Geri