Abdullah hocam bir kez daha teşekkürler gerçekten kullanıcılarınıza sağladığınız hizmetin haddi hesabı yok umarım arkadaşın sorunu çözülür gerçekten hoş...
İlginiz için teşekkür ederim ben yine de ürünü size kargolayacağım farklı sistem de işlemciyi test etme şansım olmadığı için siz test edip sonuçları benimle...
Merhabalar,
AMD Türkiye ekibi ile hızlıca iletişime geçerek gerekli ön kontrolleri gerçekleştirdik. Atmış olduğunuz resim üzerindeki seri numarası ile...
Pc hocasının paylaştığı sonuçlara ve yabancı forumlarda baktığım bir kaç şeye göre paylaşmıştım farklı sistemde test etme şansım olmadığı için işlemciyi...
Abi benim sistemimi ben pek bilmediğim için arkadaş evime gelip montajladı ben de bu sorunları yaşayınca herhalde yanlış montajladı diye düşünüp tüm sistemi...
Direkt özelden itopyaya ilettim skandal bir durum. Onların buna tenezzül edeceğini düşünmem acaba bir dist. sahte ürün getirdi de piyasaya mı dağıttı ama...
şahsi tahmini itopya vb büyük firmalar AMD Türkiye Key Account Manager'lar vasıtası ile siparişler verip toplu halde malzeme ediniyorlardır. Ürün iade...
Evet hocam çok teşekkürler dediğiniz her şeyi yaptım inanın onun dışında da bir sürü yöntem denedim hiçbiri fayda etmedi zaten windows da bile saçma sapan...