Hocam bu konu hakkında bilgili birisi gibi duruyorsunuz size bir şey danışmak istiyorum ben Samsung Buds 2 kullanıyordum kulaklığı kaybettim şimdi yeni kulaklık arayışındayım telefonum iPhone olduğu için Airpods Pro 2. nesil düşünüyorum fakat ciddi bir fiyatı var bütçem de sıkıntı yok ama o...
360 olanının renkleri çok mu sıcak geliyor hocam gözünüze? çünkü bana öyle geldi soğuk profile alınca da çok soğuyor renkler o yüzden o profili de kullanamıyordum iade etmiştim sırf bu sebepten…
bizzat kullanıp iade ettim hala kullanmadığın ve hakkında bilgin olmadığı konu hakkında emin konuşup insanları yanıltıyorsun sen gidip sırf siyahlar için oled alacaksın onu da mor göreceksin he öyle mi :D bunun olacağına yazıların biraz daha okunmaz olmasını tercih ederim bir de çok bilmiş gibi...
Aylar önce 360hz’lik versiyonunu heves edip almıştım fakat kullandığı panel yüzünden siyahların morumsu görünme sebebiyle üzülerek satmıştım alacak arkadaşların aklında bulunsun. (Gerçek ve kaliteli bir OLED deneyimi yaşamak istiyorsanız QD-OLED harici ve parlak panellere yönelmenizi tavsiye ederim)
9800x3d ve 6900xt kullanıyorum 9070xt ye geçmeye gerek var mı? oynadığım oyun warzone monitörüm 240hz oyunda da 200-300 fps arası gidip geliyor cpu time ve gpu time da genel de hep 3-3 ms ile 4-4 ms oluyor
kendilerini telefonla aradım bana iade kodu oluşturdular kargoya verdim bir kaç gün sonra direkt iade ücreti kartıma geldi wraith olsa adamlar tamir etmeye falan çalışırdı sorun yok deyip geri gönderirdi :D
wraith yerine gaming gen tercih etmenizi öneririm yakın zaman da wraithden scyrox v6 aldım kullanılmış 2. el ürün gönderdiler baya tozlu ve lekeli çıktı mouse kendilerine yazınca da inkar ediyorlar geçiştiriyorlar iade kabul etmiyorlar :D başka forumdan birine de iade mousepad göndermişler hatta...