Nanba Mutta isimli üyenin son içerikleri

1. Nanba Mutta

Format Öncesi ve Sonrası Mavi Ekran

Bende benzer problemleri yaşıyordum banada SSD veya Ram sorunlu demişlerdi. AMD Ekran Kartı kullanıyordum ve meğer sorun WattMan hatasıymış. İşin ilginç yanı Linux yükleyince sorun olmuyordu sadece Windows kullandığımda oluyordu.
  2. Nanba Mutta

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş

dar olması iyi hocam, teşekkür ederim cevaplar için.
  3. Nanba Mutta

hocam peki yakaları dar mı? basic oversize aldım
  4. Nanba Mutta

hadi ya siparişi verdik , 73-74 cm gerçekten kısa kalıyor XL aldık ama 76 cm yazıyordu. Burası sanırım paketi açmadan iade.
  5. Nanba Mutta

hocam ne kadar çekiyor? 1 cm çekiyorsa sorun yok ama 2-3 cm çekerse gerçekten kısa durur aynı boxy fit gibi. O zamanda çöpe atarım.
  6. Nanba Mutta

1.90 değilim bana bile 76 cm kısa oluyor. Zaten yıkandıktan sonra 1-2 cm çekiyor. Diğer markalarda T Shirt uzadıkça en olarakta genişliyor bu seferde çuval gibi duruyor. Bu konuda Shout'un kalıpları çok iyi.
  7. Nanba Mutta

Türkiye'de Apple Pay Kullanmak (N26)

Almanya'da olup olmaman sorun değil. Türkiye seçemediğimiz için Almanya seçiyoruz. Görüntülü görüşmede bunu sormuyorlar.
  8. Nanba Mutta

Türkiye değil Almanya olarak seçmiştim ben. Bu yüzden Alman vergi no soruyor. Bu Dijital bir Banka olduğu için Almanya'da Turist bile olsanız açma hakkınız oluyor.
  9. Nanba Mutta

Merhaba, bir süre denedim ve test ettim bu sistemi. Müşteri hizmetleri ile konuşup onay aldıktan sonra paylaşmaya karar verdim. Bu sistem Almanya merkezli ve Enpara benzeri bir dijital banka hesabı. N26'dan hesap açmak için pasaport ve biraz ingilizce gerekiyor. Uygulama bazen Alman vergi...
  10. Nanba Mutta

48 Saniyede Abd - Türkiye Maçı :D

bende pek anlamadım önüme çıktı :D
  11. Nanba Mutta

Amazon Rezilliği -Potansiyel Teslimat Sorunu

evet öyle yapacağım
  12. Nanba Mutta

48 Saniyede Abd - Türkiye Maçı :D

aslında tam olarak maçın özeti buydu :D
  13. Nanba Mutta

Mesele aslında Müşteri Hizmetlerinin tutumu. Canlı Chat'i şak diye sonlandırıyolar. Bugün mesela bir tanesi aynı ürünü size iade olmadan göndeririz dedi ve başkasına yönlendirdi. Yönlendirdiği kişi ise aynı ürün aynı paraya olmaz siz satın altın biz size kalan tutarı amazon çeki olarak veririz...
  14. Nanba Mutta

hepsiburada prime üyelik alacağım. Aslında uğraşmak isteyen bir temsilci kargo firmasını arayıp konuşabiliyor. Ama bu yapılan terbiyesizlik. 1782915587 Satıcısı ve göndericisi Amazon. Ben ne yapayım? Jeff bezos'u mu arayacaktım?
Geri