Bende benzer problemleri yaşıyordum banada SSD veya Ram sorunlu demişlerdi. AMD Ekran Kartı kullanıyordum ve meğer sorun WattMan hatasıymış. İşin ilginç yanı Linux yükleyince sorun olmuyordu sadece Windows kullandığımda oluyordu.
1.90 değilim bana bile 76 cm kısa oluyor. Zaten yıkandıktan sonra 1-2 cm çekiyor. Diğer markalarda T Shirt uzadıkça en olarakta genişliyor bu seferde çuval gibi duruyor. Bu konuda Shout'un kalıpları çok iyi.
Türkiye değil Almanya olarak seçmiştim ben. Bu yüzden Alman vergi no soruyor. Bu Dijital bir Banka olduğu için Almanya'da Turist bile olsanız açma hakkınız oluyor.
Merhaba,
bir süre denedim ve test ettim bu sistemi. Müşteri hizmetleri ile konuşup onay aldıktan sonra paylaşmaya karar verdim. Bu sistem Almanya merkezli ve Enpara benzeri bir dijital banka hesabı. N26'dan hesap açmak için pasaport ve biraz ingilizce gerekiyor. Uygulama bazen Alman vergi...
Mesele aslında Müşteri Hizmetlerinin tutumu. Canlı Chat'i şak diye sonlandırıyolar. Bugün mesela bir tanesi aynı ürünü size iade olmadan göndeririz dedi ve başkasına yönlendirdi. Yönlendirdiği kişi ise aynı ürün aynı paraya olmaz siz satın altın biz size kalan tutarı amazon çeki olarak veririz...
hepsiburada prime üyelik alacağım. Aslında uğraşmak isteyen bir temsilci kargo firmasını arayıp konuşabiliyor. Ama bu yapılan terbiyesizlik.
1782915587
Satıcısı ve göndericisi Amazon. Ben ne yapayım? Jeff bezos'u mu arayacaktım?