daha önce konuşmuştuk sanırım. Siyah ürünlerde genel olarak hatalı üretilmiş gibi boydan kısa olma sorunu var. Bu yüzden sordum başka bu sorunu yaşayan var mı diye.
Siyah T shirt alan oldu mu? Ben aldığımda aynı beden olmasına rağmen siyah diğerine göre kısaydı. Şimdi tekrar alacağım ama yine kısa gelir diye tereddüt ediyorum. Bu arada kalıplar oversize değil o yüzden XL alın.
açık yok aslında Jio adlı Hindistan GSM şirketinin Google ile yaptığı bir kampanya. Sim kart alana veya sahip olana tanımlanan bir kampanya. Bu kampanya kodlarını toplu alıp global piyasaya salmışlar. Satan kişiler bunları toplu almışlar. Aslında Hindistanlılara yönelik bir olay. Öğrenci...
Hocam siyah olandan bence bir tane daha al kumaş kalitesi çok iyi. Piyasadaki ünlü yayıncıların T shirtlerinden almıştım daha önce. Onların kullandığı kumaş gibi. Sadece boydan sıkıntılı bakalım değişim yapacağım.
Arkadaşlar ben az önce teslim aldım fakat sanırım defolu ürün göndermişler. Ben XL aldım 2 tane ama biri 72 cm biri 75 cm çok komik durdu üstümde. Kaliteleri iyi ama defolu gelmesi üzdü. Ayrıca Marin istemiştim Petrol Yeşili geldi.
Bende benzer problemleri yaşıyordum banada SSD veya Ram sorunlu demişlerdi. AMD Ekran Kartı kullanıyordum ve meğer sorun WattMan hatasıymış. İşin ilginç yanı Linux yükleyince sorun olmuyordu sadece Windows kullandığımda oluyordu.