nanımatik isimli üyenin son içerikleri

1. N

nier automata gamepadin bazı tuşları çalışmıyor

xbox üzerinden indirdiğim nire automatayı oynarken RB ve B tuşları çalışmıyor kontrolcümün bu iki tuşu da çalışır durumda herhangi bir arızası yok bu durumu nasıl çözebilirim monster pusat gamepad kullanıyorum
  2. N

skyrim special edition steam üzerinden nasıl skse kurulur?

bunu yükledim zaten ama lisans yok hatası veriyor
  3. N

skyrim special edition steam üzerinden nasıl skse kurulur?

steam üzerinden skse kurmak istiyorum sitesi üzerinden indirdiğimde windows scan izin vermiyor steam üzerinden nasıl kurabilirim?
  4. N

skyrim special edition atölyesi yok

teşekkür ederim dostum sabah skse indirip kuracağım yardımların için sağol
  5. N

denedim şimdi skyrim UI indirdim ama çalışmadı hocam ayrıca bir tane grafik iyleştiren mod vardı onu indirdim o sanki çalıştı ama neden skyrim UI çalışmadı
  6. N

nexus mod için bi kaç yeni uygulama kuruluyormuş onun için pek sıcak bakmadım 4 5 tane klasik modlardan indirecektim onun için atölyeyi kullanmak istiyorum atöyle linki varsa atar mısın
  7. N

yakın zamanda skyrim special edition aldım atölyeden bir kaç mod indireyim dedim de atölyesi yok nedenini bilen var mı yoksa ben mi bulamadım atöylyeyi
  8. N

araba için müzik liste önerisi

Arabada dinlemek için uzun zamandır bir müzik listesi arıyorum yerli yabancı karışık ama bulamadım hali hazırda bir spotify listem var acaba oradaki müzikleri toplu indirip flaşa atabilir miyim önerisi müzik listesi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim
Geri