Napolinova isimli üyenin son içerikleri

1. Napolinova

❌İndirim Bitti! CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz C32 10.566,23TL

İndirim bitti alanlara hayırlı olsun. Malesef bu fiyatlara indirim var demek zorunda kaldık
  2. Napolinova

❌İndirim Bitti! CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz C32 10.566,23TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DF2D3XSB?tag=yaniyoweb-21&th=1&psc=1
  3. Napolinova

Çözüldü✓ Pc de aldığım ekran görüntüleri ortada yok yardım

" C:\Users\mehme\Pictures " dosyada dosya ismi kısmına bunu yazın ve dizine gidin daha sonra orada "Screenshots" adında bir klasör oluşturup yeniden deneyin.
  4. Napolinova

Windows+Shift+S tuş kombinasyonu ile yapıyorsanız. Arama kısmında "Alıntı ve Taslak" bulun ayalarını düzeltin.
  5. Napolinova

C:\Users\"kendi bilgisayar adınız"\OneDrive\Resimler\Ekran Görüntüleri
  6. Napolinova

6000 mhz cl30 ram xpg

aldım hocam inşallah iptal olmaz.
  7. Napolinova

6000 mhz cl30 ram xpg

Hynix modul mu expo uyumu var mi , urun kodu olmadigi icin bakamadim
  8. Napolinova

6000 mhz cl30 ram xpg

daha önce 14.500 TL’ye aldığım RAM’i satıcı kargoya vermeyince aradım niye göndermiyorsunuz diye stoğuumuz yok dediler. ayrıca siparisi benim iptal etmemi istediler ben de iptal etmedim tekrar RAM arayışına girdim az önce bu RAM’i gördüm ve satın aldım inşallah iptal olmaz
  9. Napolinova

6000 mhz cl30 ram xpg

arkadaşlar merhaba konuyu telefondan açıyorum. Hakkında bilgisi olan var mı şu anda indirimde modülleri Hynix mi
  10. Napolinova

❌İndirim Bitti! CORSAIR Vengeance DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJ8ZHMVF?tag=yaniyoweb-21&th=1
  11. Napolinova

🔥İndirim ASUS TUF Gaming B650-E WIFI AMD 7977 TL

Bir kişi yorumlarda wifi olmayan model gönderiyorlar demiş ama tam istediğim karttı alıp denenir mi acaba
  12. Napolinova

Yardım ATX Wi-Fi Anakart Önerisi – Oyun & Render için

Hocam dünden beri araştırdım, gerekli olmayan birçok özelliğe para vermektense "Asus TUF Gaming B650-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart" alayım diyorum ne dersin @AshenOne seninde fikirlerini alırım.
  13. Napolinova

Benimde aklımda bu kart vardı ama fiyatı son zamanlarda fazla yükselmişti, vatanda indirim hergün mü oluyor belirli bir günn saat var mı acaba
  14. Napolinova

10K-15K arasında
  15. Napolinova

Mesaj: Arkadaşlar selam, sistemin çoğu parçasını topladım fakat anakart konusunda kararsız kaldım. Kullanım senaryom oyun ve render amaçlı olacak. SSD’yi 4-5 tane takmayı düşünmüyorum — ya da hiç kullanmayacağım portlara ihtiyacım yok. Önemli olan şeyler: ATX form-faktöründe olsun Dahili Wi-Fi...
Geri