Arkadaşlar selam yukarıda belirtmiş olduğum fiyat aralıklarında ips 2k 27 inç monitör tavsiyelerine ihtiyacım var hepsiburada üzerinden olması daha iyi olur peşin fiyatına 9 taksit avantajı var
Asus tuf gaming VG27AQ5A radarıma takıldı ? tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var.
Arkadaşlar selamlar,
5 ay önce aldığım hazır sistemle birlikte gelen msi a750 bn güç kaynağında cw problemi olduğundan dolayı servise göndermek istiyorum. Süreç nasıl işliyor bana gelen güç kaynağı kutusuz olarak gelmişti. Gönderirken nasıl göndermeliyim ürünü. Kargo ile gönderirken ödeme...
memory contaxtı enable yaptıgımız zaman power down ayarınıdamı enable yapmamız gerek benim bilgisayarı her açtığımda anakarttaki ışıklar yanıyor sonra sistem acılıyor 1 dakika rahat sürüyor acılması
1769103738
Bilgisayar aynı zamanda çok geç açılıyodu memory contaxt ayarını enable yapınca expo profili 1 yapınca 6000 mhzye geçmiyor. Memory contaxt ayarı otomatik olarak autoya alıyor kendini. Auto ayarda profil 1 de 6000 mhz alıyorum şuan ama bu seferde bilgisayar geç açılıyor
Herkese selam 7500f işlemcim msi b850 pro wifi ve patriot viper 6000 mhz cl30 değerli ramlere sahibim bios en son sürüm güncel. Bios ayarlarından expoyu profil 1 yaptıgım zaman 6000 mhz gözüküyor fakat sistemi yeniden başlatınca görev yöneticisinde 4800 mhz olarak gözüküyor. Yardımınıza...
Arkadaşlar selamlar 7500f 5060 ti 16 gb lık sistemim var. Msi A750 bn 750 watt güç kaynağına sahibim fakat psuda cw sorunu olduğundan dolayı bilgisayarı kullanasım gelmiyor. Elimde bi kaç sene önce aldığım aerocoll aero bronze 750 watt psu var hiç kullanmamıştım. Bu psu sistemime uyumlu olurmu...
Arkadaşlar selam arkadaşımın kardeşi için laptop bakıyoruz bütçeleri bu civarlarda Hobi olarak video kurgu edit işleri ( profosyonel düzeyde değil.) ve oyun amaçlı bir laptop arıyoruz. Laptoptan hiç anlamadığım için konu açmak istedim. Tabsiyelerinizi bekliyoruz.
kasam mag121A 3 pinli rgb fanlarım kasanın içinde gelen kendi kontrolcüsüne bağlı ve gücünü molexten alıyor anakartım msi pro b850 3 adet boş sys fan portum vardı bende kontrolcüden 3 adet fanı çıkartıp sys porta taktım ama fanlar çalışmadı sebebi tam olarak ne acaba şuan kendi kontrolcüsüne...
dostum fanlarım kontrolcüye bağlı çalışıyordu fakat tam hızda çalıştıgı için fan ayarı yapamıyordum. anakartımdaki sys fan portuna taktım dc ayarı yapabilmek için fanlar dönmüyor ışıklarıda yanmıyor
1759687505
fanlar normalde kasanın kendi kontrolcüsüne bağlıydı onlarda molexe bağlı tam hızda...
arkadaşlar herkese selam bilgisayarın fanları 3 pinli bende dc olarak kontrol etmek için anakartımın sys fan portuna 3 tanesini bagladım anakartımda 3 adet sys fan portu mevcut 3 ünüde taktım fakat fanlar dönmüyor nerde yanlıs yaptım acaba acil yardım lazım