naresta1 isimli üyenin son içerikleri

1. naresta1

Baseus 20W Hızlı Şarj Adaptörü pil sağlığımı düşürür mü?

neden baseus da pil sağlığım ile alakalı bir sorun yaşar mıyım?
  2. naresta1

Baseus 20W Hızlı Şarj Adaptörü pil sağlığımı düşürür mü?

Merhaba ben hepsiburada üzerinden iPhone 13 Pro Max aldım ve uzun süreli kullanmak istiyorum bildiğiniz gibi kutudan adaptör çıkmıyor. Yine hepsiburada üzerinden Baseus 20W Hızlı Şarj Adaptörü sipariş verdim telefonuma herhangi bir zararı olur mu pek bir bilgim yok yardımcı olur musunuz?
  3. naresta1

Hepsiburada üzerinden alışverişte sorun yaşamamak için ne yapılmalı?

sanırım böyle yapacağım evet beklemek konusunda beni tersler diye endişe ediyorum sadece malum ülke insanlarını biliyorsunuz.
  4. naresta1

Video mu almalıyım yoksa kuryeyi bekletip içeriği kontrol edip öyle mi teslim aldım imzasını atmalıyım karar veremedim.
  5. naresta1

360Hz veya 240hz geçmek mantıklımı

ASUS ROG SWIFT 24.5″ PG259QN modelini kullanıyorum eğer bütçeniz yetiyor ve alınca sizi dara sokmayacak düzeydeyseniz fps çağında çığır açıcağınızı belirtmek isterim ama 240 da 360a yakın seviyede performans gösteriyor.
  6. naresta1

Merhaba, ben Hepsiburada üzerinden iPhone 13 Pro MAX marka telefon sipariş ettim. Siparişim geldiğinde satıcı üzerinden herhangi bir sorun yaşamamak için ne gibi önlemler almalıyım, sorun yaşarsam hangi durumlar avantajıma olur?
  7. naresta1

iPhone 13 Pro 256GB vs iPhone 13 Pro MAX 128GB

Selam belli bir bütçem var 2 telefona da yetiyor. iPhone 13 Pro 256 GB modelini ya da iPhone 13 Pro Max 128 GB mı tercih edeceğim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? İkisinin fiyat farkı neredeyse yok Max'in Pro modelden farkı nedir boşu boşuna GB'dan kısmama gerek var mı?
Geri