Narkomsu isimli üyenin son içerikleri

1. N

Razer wolverın v2 beyaz renk oyun kolu 1.990 tl bedava param olsa da ben alsam

Bu kol daha cok rekabetci fps oyunları için iyi ortalama tepki suresi standart 9. nesil kola gore yaklaşık 2.5 Kat daha iyiydi diye hatırlıyorum ama analoglar biraz sert alışmak zaman alabilir.
  2. N

🔥İndirim TCL 50" 4K UHD LED Google TV 13,999₺🔥🔥

6 cof var ona göre tercihinizi yapın ayrıca işletim sistemi sıkıntılı daha önceden kullandim saphiyi tavsiye etmem yavaş baya.
  3. N

🔥İndirim TCL 50" 4K UHD LED Google TV 13,999₺🔥🔥

Ben bunun bimde satilan versiyonunu almıştım görüntü kalitesi bence bu fiyata iyi CHOT VA panel 12 cof olması lazım parlaklığı biraz sinirda ama yetersiz değil srgb oranı %89 anti glare %2 google tv var lisanslı hdr10+ var dolby vision yok 12K mi neydi geçen sene ekimde indirimli bim fiyatı...
  4. N

🔥İndirim Rx 7600 8 gb Asrock Challenger 8610 ₺

https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr4 Bu kart bu sistemde nasıl performans verir 4060li sistem mi kovalamalı ya da bu iyi midir
  5. N

VATAN PC YİNE YANIYOR 12400F-4060 19.499TL

eski konsolcu kimse yok mu bu sisteme gecilir mi:)
  6. N

VATAN PC YİNE YANIYOR 12400F-4060 19.499TL

Series X varken boyle bir sisteme gecmek mantikli olur mu acaba pcye gecmek istiyorum ama 2017den beri takip etmiyorum onerir misiniz
  7. N

Pcye geçmek için hangi ekran kartı mantıklı?

Selamlar, yaklaşık 4 senedir Xbox Series X'de oyun oynuyorum pcye gecme fikri aklımı bir süredir kurcalıyor daha önce Playstation 5 de kullandım özel oyunlarını oynamak icin alıp sattım hikaye odaklı ve rekabetçi oyunlar oynuyorum ( elden ring red dead reception 2 cod bf apex vs. ) ve monitörüm...
Geri