narkozqwe isimli üyenin son içerikleri

1. N

Yardım Bu Parçayı Nereden Bulabilirim?

Hocam altına halı yaptırıp, halıyı kulp şeklinde kesip overlok yaptırabilirsiniz. Aklıma bi tek böyle bi çözüm geldi.
  2. N

Ps3 - 4 Emulator Gow3 Çalıştırma

Az önce bilgisayarımdan GOW 2yi bitirdim pcsx2 ile. Şimdi de GOW 3 oynamak istiyorum ama kurduğum hiç bi emulator akıcı şekilde oynatmıyor. Hem playstation 4 hemde playstation 3 versiyonunu denedim ama hiç oynatmıyor. Acaba ayarlardan mı bişeyi yanlış yapıyorum yoksa bilgisayarımın teknik...
  3. N

Hangisini Seçmeliyim Bilgili Arkadaşlar Önersin

casper olması...
  4. N

İnc Hesap MSI M450 Alınır mı

işlemciden başla diyo almaya
  5. N

Çamaşır makinene üzüldüm. Çok klostrofobik bi yerden duruyo galiba. 😔😔
  6. N

Yardım OLED Monitör Tavsiyesi

valla asusun panelleri de Lg üretiyo diye biliyorum. Sırf markası asus diye aynı ürüne 10k 20k fazla vermek saçma. LG iyidir
  7. N

İnc Hesap MSI M450 Alınır mı

Hocam bilgisayar toplarken ilk parça olarak SSD seçilmez.
  8. N

https://app.hb.biz/qzOibHVciCs4
  9. N

Asus Rog Strix B850-A Alınır mı

Beyler colorful güzel marka niye öyle diyonuz
  10. N

Monitor Tutucu Onerisi

Monitörünüzde Vesa desteği varsa bi sıkıntı yaratmaz hocam
  11. N

Yardım 2.El Asus Rog G16 Rtx5080 / 32gb Ram / 1tb SSD 120.000 TL

İşin içinde "insan" varsa her zaman bir bityeniği olabilir. Ama fiyatı çok uygun, değerlendirilebilir.
  12. N

Acill Alacağım Sistem Bakın

Tek bir yerden bütün bir sistem almak yerine aynı fiyat bandında akakçe gibi platformları kullanarak daha üst segment bir bilgisayar toplamanız daha sağlıklı olacaktır. Eğer sistem toplamakla uğraşmak istemiyorsanız bile parçaları ayrı ayrı alıp kar ettikten sonra 1000 - 2000 lira gibi makul bir...
  13. N

Yardım Bilgisayarım Gta 6 Açar mı

Doğmamış çocuğa don biçilmez.
  14. N

Asus Rog Strix B850-A Alınır mı

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-colorful-cvn-x870e-ark-frozen-v14-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1366864167.html Hocam aynı fiyata beyaz X870E chipsetli bu var. Bence daha mantıklı ve geleceğe dönük.
  15. N

Monitor Tutucu Onerisi

north bayou bu işin guccisi pradası. yıllardır kullanıyorum gayet memnunum. fiyatıda en son 1500 civarıydı herhalde.
Geri