Narmanli isimli üyenin son içerikleri

1. N

750 w psu önerisi olan var mı ?

abi bu rgbyi ben kontrol edebilir miyim bide bu fiyatlarda mesela fanın kanatlarındada argb olmasını düşünüyorum bu kasa nasıldır
  2. N

peki kötü olduğu sonucuna nereden vardın bana anlatabilir misin fiyatı uygun olması açısından ve argb fan olduğu için bunu tercih etmeyi düşünüyordum
  3. N

sende var mı o kasa
  4. N

çok teşekkür ederim psu işi için peki kasa olarak [H3 id='Game+n+Game+Speed+4x12cm+Argb+Fan+Mesh+Panel+Temper+M.atx+Kasa+nasldr+bir+bilgin+var+m+']Game İn Game Speed 4x12cm Argb Fan Mesh Panel Temper M.atx Kasa nasıldır bir bilgin var mı ?[/H3]
  5. N

psulu bir kasa 3k veya 2-3k psu
  6. N

[H3 id='Gamdias+HELIOS+M2-750B+750+W+Power+Supply']Gamdias HELIOS M2-750B 750 W Power Supply[/H3] deneyimleyen var mı veya önerisi olan
  7. N

750w bilgisayar kasası almak istiyorum önerisi olan

yinede yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim peki bir soru daha sorsam akvaryum kasamı daha iyi soğutma yapar normal kasa mı
  8. N

peki [H3 id='Orion+Cube+750W+80+Bronze+Power+5x+Tutan+Deien+RGB+Fanl+M-Atx+Bo+Bilgisayar+Kasas+Siyah+olur+mu+nasldr']Orion Cube 750W 80+ Bronze Power 5x Tuştan Değişen RGB Fanlı M-Atx Boş Bilgisayar Kasası Siyah olur mu nasıldır[/H3]
  9. N

ben yeni bir sistem dizmeye hazırlanıyorum ve şu an kullandığım sistemi ilk önce o kasaya geçirmeyi düşünüyorum atx bir anakart şu anda kullandığım ama istediğim sistemi dizince micro atx bir anakarta geçeceğim inşAllah bundan dolayı bütçeyide 3080 ekran kartına harcayacağım için bunu almayı...
  10. N

PowerBoost PB-A700B 750W 80+ Bronze Atx USB 3.0 Rainbow Fanly Mesh Gaming Siyah Kasa deneyen var mı ve önerisi olan yardımcı olabilir mi fiyatı max 3-4 k
Geri