narmy isimli üyenin son içerikleri

1. N

Discorda vpn olmadan ve goodbye dpı olmadan neden girebiliyorum

bilgisayarım da goodbye dpı açıktı ama az önce format attım ve discordu indirdim ve garip bi şekilde girebiliyorum formatı düzgün atmamış olmamla alakası var mı
  2. N

Win11 valorant van9003 hatası

arkadaşlar merhaba valoranta girdiğimde van9003 hatasını veriyor secure bootta uefi açık ve çalıştır ile msinfo32 ye girdiğimde bios modu eski ve güvenli önyükleme durumu desteklenmiyor diyor biostan baktım güvenli önyükleyici aktif ve hala aynı hatayı alıyorum
  3. N

Pc iyi olmasına rağmen kasıyor

Sistemimi geçen yıl herşeyi sıfır şekilde aldım aldımdan beri temizlemedim ve termal macunudu değiştirmedim sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum valorant gibi bi oyunda bile takılmalar oluyo bazen çok sık oluyo bazen hiç olmuyo nedeni ne olabilir Sistem İşlemci: Ryzen 5 5500 Ekran kartı: Rx6600...
  4. N

Çözüldü✓ G-sync monitörde amd ekran kartı kullanmak

Ekran kartı olarak rx6600 kullanıyorum ve g-sync destekleyen monitör almayı düşünüyorum merak ettiğim freesync çalışıcak mı ve bu özellik önemli mi
  5. N

G-sync monitörde amd ekran krtı kullanmak

benim ekran kartım rx6600 ve g-sync destekleyen monitör almayı düşünüyorum freesync çalışır mı onu merak ediyorum ve bu özellik çok önemli mi
  6. N

Whatsapp yüklü değil hatası

Merhaba arkadaşlar instagramdan wp linklerine tıkladığımda gruba katıl ya da sohbete başla yazıyo ona tıkladığımda ise whatsapp yüklü değil hatası veriyo işte bu yüzden grublara falan katılamıyorum çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi
  7. N

Sistemim iyi olmasına rağmen kasıyor

Merhaba arkadaşlar sistemi alalı 1 yıl oldu 1 ay önceye kadar herhangi bir sıkıntı yoktu,ama son 1 aydır saçma sapan bir şekilde takılmalar oluyor,FPS ve sıcaklık değerleri falan normalin bile altında sürücüleri güncelledim ama yine olmadı.sistemim RX6600 Ryzen 5 5500 Valorant'ta bile takılmalar...
  8. N

SİVİL HAVA ULAŞTIRMA MI FİZYOTERAPİ Mİ ?

Merhaba arkadaşlar ek tercihlerde fizyoterapi ya da sivil hava ulaştırma yazmayı düşünüyorum vakıf üniversitelerini yazıcam sizce her bakımdan hangisi daha iyi lütfen kimse hangisini seviyorsan onu yaz demesin benim için önemli olan işsiz kalmamam şimdiden teşekkür ederim
  9. N

Type c kablosu anakartta nereye bağlanır

Merhaba arkadaşlar kaç saattir telefonumu type c girişi ile bilgisayara bağlamaya çalışıyordum ama aklıma belki kablo bağlı değildir diye geldi gerçekten bağlı değilmiş ve nereye bağlıyacağı mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  10. N

En iyi 2 yıllık sağlık bölümü hangisi

Arkadaşlar merhabalar 2 yıllık sağlık bölümü okumayı düşünüyorum sizce önü en açık olan hangisi,lütfen kimse hangisini seviyosan onu oku demesin benim için fark etmiyor ben hepsini severek yapabilirim
  11. N

ağız ve dişliği okumak mantıklı mı ?

arkadaşlar öncelikle merhaba özel okul da okumayı düşünüyorum önlisans okumak istiyorum bütün önlisans bölümlerine gitme imkanım var ama hangisini okumakta kararsızım okulu bitirdikten sonra işsiz kalmak istemiyorum aklım da ağız ve diş sağlığı var sizce önü açık okunabilecek bölümler hangileri ?
  12. N

Tiktok videoları çok parlıyor

İphone cihaz kullanıyorum tiktok videoları izlerken önüme bazen çok parlak videolar çıkıyor ve göz alıyorlar nedeni ne olabilir ?
  13. N

Tiktok ta videolar çok parlıyor

İphone cihaz kullanıyorum tiktok da bazı videolar çok parlıyor ve göz alıyor nedeni ne olabilir ?
  14. N

Uçak teknolojisi okumak mantıklı mı ? Önü açık mı ?

Hocam haklısın ama 10 yıla kim kalır Allah bilir yani uçaklara ilgim var ama mezun olduğum gibi iş bulabilir miyim acaba boşhna okumak istemiyorum
  15. N

Uçak teknolojisi okumak mantıklı mı ? Önü açık mı ?

Uçak teknolojisi okumayı düşünüyorum sizce mantıklı mı önü açık mı ya da önü açık başka hangi 2 yıllık bölümler var
Geri