nasahtech isimli üyenin son içerikleri

1. N

Zotac RTX 4060Ti 19.946,49 TL

Normalden ucuz diye diğer kartlara göre karşılaştırmadan attım maalesef..
  2. N

Zotac RTX 4060Ti 19.946,49 TL

https://www.n11.com/urun/zotac-rtx-4060-ti-zt-d40610e-10m-twin-edge-8-gb-gddr6-128bit-ekran-karti-39408338?magaza=nitrotechnology&adj_t=1daoycx8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel
  3. N

Dershane Ücreti Sizce Nasıl?

ben de bu arkadaşa katılıyorum, dershaneler gereksiz pahalı. üstelik dopingin veremeyip de dershanenin verdiği ekstra hiçbir şey yok.
  4. N

Yabancı dizi önerisi?

Direkt sardırsın diyorsan Peaky Blinders efsane, bir başladın mı bırakamıyorsun. Biraz gizem istersen Dark beynini yakıyor ama çok iyi. Daha rahat bir şey istersen de Brooklyn Nine-Nine baya keyifli gidiyor.
  5. N

Bu sıcaklıkta bilgisayarınızı nasıl soğutuyorsunuz?

Kanka bu sıcaklarda laptop bildiğin mangal oluyor 😅 Altına soğutucu fan koydum biraz rahatladı ama oda sıcaklığı da etkiliyor baya. Akşamları kullanmaya çalışıyorum, gündüz tam işkence.
  6. N

Fitness ağırlıklarımı arttıramiyorum

Kanka büyük ihtimalle vücudun adaptasyon sürecine girdi, yani hem ağırlık hem tekrar sabitlendiğinde gelişim yavaşlıyor. Beslenmen yeterli değilse (özellikle protein ve kalori), kas gelişimi de durur. Bir de antrenman programını biraz değiştirmen iyi olur; set sayısı, tempo ya da dinlenme...
  7. N

Battlefield benzeri mobil oyun önerisi

Adamsın sağ ol.
  8. N

Lenovo laptop açılmıyor

Lenovo IP Gaming 3 15ARH7 laptop açılmıyor, sadece güç tuşu ve klavye ışıkları yanıyor fan ise 1 2 saniye çalışıp duruyor. Ve mouse da yok.
  9. N

Discorddan dava edildim

Son durum ne acaba 🤔
  10. N

ETS 2 cheat engine para birimi değiştirme

Cheat engine ile para hilesi yaoayım derken batırdım sanırım para birimini euro yapmam lazımmış nasıl yapacağım?
  11. N

Kızlar beğeniyi neden geri çeker?

öyle diyon da boşver 1719407365 hikaye değil post
  12. N

sağ ol 1719404508 o da olabilir sağ olun 1719404693 artık post atarsa ben de aynısını yapacagim
  13. N

ben de öyle dusunuyorum ama yapacağım bir şey yok gereksiz dalga konusu olmak istemem
  14. N

yok ya gerek yok ne bilim
Geri