bana sorarsan abim de kullanıyor yakın bir zamanda ben de satın aldım çok sık kullanmıyorum ama kullandığım zaman da problem yaşatmıyor. Duyduğun sorunlardan biri bağlantı kesilmesi sanırım gamepad ile usb dongle'ın arasına bir şey girmemeli kesilmemesi için
Hangi tarzını seversin
progresif metal grubundan bir ballad
aynı gruptan
Yine prog tarzda ürünler ortaya çıkaran gitaristten bir parça
neoklasik tarzda
Türk gruptan heavy metal
https://music.youtube.com/watch?v=weYHg4sSEnc&si=kKVhmDRKQzrQjbPP...
Arkadaşım laptop arıyor üniversitede işini görsün arada da oyun oynatsın istiyor. 10k fiyat farkına farklı markalar var ama emin olamamış sizin görüşleriniz nedir...
Şu anlık bir sıkıntı yok çok şükür memnunum. Yalnız eğer müzik dinlerken multimedya tuşları ile şarkılar arasında geçiş yapmak istiyorsan o tuşlar yok gereksiz gereksiz tuşlar atamışlar.
Bu bütçeden alacağın amfiden çok da hayır geleceğini düşünmüyorum eğer bilgisayar üzerinden programlar vasıtasıyla çalma imkanın varsa ses kartı alabilirsin veya prosesör tercih edebilirsin. Gerçi bu bütçeye prosesör bulmak da sıkıntı en mantıklı ses kartı gibi duruyor
Yarın bir aksilik olmazsa cort x6 gitarıma entonasyon ayarı yaptırmak istiyorum bunu muhtemelen elimdeki bir paket teli taktırarak yapacağım. Yolum imçye düşecek işimi orada halledebileceğim iyi ve uygun bir yer var mı?
Dün gece laptopu kapatacakken güncelleştir ve kapat seçeneğinden başka seçenek bulamadım ve bunu kapatmanın yollarını araştırdım ve uygulamaya çalıştım ancak başarısız oldum (gpedit.msc açılmıyor, açmayı denedim çözemedim)
Kullandığım ssd phison kontrolcülü olduğu için başına bir iş gelmesinden...
Bahsettiğiniz mouselara ufak bir göz gezdirdim kısa sürede bozulma şikayetleri gördüm. Tek kriterim teknik özellikleri müthiş olsun değil uzun götürmesi de benim için önemli. Bu bakımdan önerdiklerinize güveniyor musunuz?