Nasparus isimli üyenin son içerikleri

1. Nasparus

Hangi marka elektro gitar teli tercih etmeliyim?

Bir süredir pitbull tellerini kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim. Gold serisi ile başladım şimdi yeni çıkan coated tellerini kullanıyorum
  2. Nasparus

Yardım Huawei Matebook D16 2024 alınır mı?

https://consumer.huawei.com/tr/laptops/matebook-d-16-2024/ Günlük kullanım için düşünüyoruz nasıldır, Bu fiyata iyi midir?
  3. Nasparus

Fc26 için gamepad önerisi f/p olursa sevinirim bütce 1300 civarı

bana sorarsan abim de kullanıyor yakın bir zamanda ben de satın aldım çok sık kullanmıyorum ama kullandığım zaman da problem yaşatmıyor. Duyduğun sorunlardan biri bağlantı kesilmesi sanırım gamepad ile usb dongle'ın arasına bir şey girmemeli kesilmemesi için
  4. Nasparus

Fc26 için gamepad önerisi f/p olursa sevinirim bütce 1300 civarı

Ben f710 kullanıyorum memnunum düşünebilirsin 1760788242 Kablosuz şartın yoksa f310 da bakabilirsin daha uygunu var mıdır bilmem
  5. Nasparus

Rock metal müzik önerir misiniz??

Hangi tarzını seversin progresif metal grubundan bir ballad aynı gruptan Yine prog tarzda ürünler ortaya çıkaran gitaristten bir parça neoklasik tarzda Türk gruptan heavy metal https://music.youtube.com/watch?v=weYHg4sSEnc&si=kKVhmDRKQzrQjbPP...
  6. Nasparus

Bu laptop fiyatını hak eder mi?

Arkadaşım laptop arıyor üniversitede işini görsün arada da oyun oynatsın istiyor. 10k fiyat farkına farklı markalar var ama emin olamamış sizin görüşleriniz nedir...
  7. Nasparus

Yardım Laptop için Rtx 5050 vs Rtx 4060

Şu anlık bir sıkıntı yok çok şükür memnunum. Yalnız eğer müzik dinlerken multimedya tuşları ile şarkılar arasında geçiş yapmak istiyorsan o tuşlar yok gereksiz gereksiz tuşlar atamışlar.
  8. Nasparus

JACKSON JS11 Dinky 2-Point VS Squier Debut Stratocaster HSS

Bu bütçeden alacağın amfiden çok da hayır geleceğini düşünmüyorum eğer bilgisayar üzerinden programlar vasıtasıyla çalma imkanın varsa ses kartı alabilirsin veya prosesör tercih edebilirsin. Gerçi bu bütçeye prosesör bulmak da sıkıntı en mantıklı ses kartı gibi duruyor
  9. Nasparus

İMÇ Çarşısında Gitar Bakımı Yaptırabileceğim Yer Var mı?

Yarın bir aksilik olmazsa cort x6 gitarıma entonasyon ayarı yaptırmak istiyorum bunu muhtemelen elimdeki bir paket teli taktırarak yapacağım. Yolum imçye düşecek işimi orada halledebileceğim iyi ve uygun bir yer var mı?
  10. Nasparus

Windows Update kapatamıyorum

Dün gece laptopu kapatacakken güncelleştir ve kapat seçeneğinden başka seçenek bulamadım ve bunu kapatmanın yollarını araştırdım ve uygulamaya çalıştım ancak başarısız oldum (gpedit.msc açılmıyor, açmayı denedim çözemedim) Kullandığım ssd phison kontrolcülü olduğu için başına bir iş gelmesinden...
  11. Nasparus

Teşekkürler
  12. Nasparus

slayer 5050 aldım
  13. Nasparus

Yardım Kablosuz mouse önerisi

Bahsettiğiniz mouselara ufak bir göz gezdirdim kısa sürede bozulma şikayetleri gördüm. Tek kriterim teknik özellikleri müthiş olsun değil uzun götürmesi de benim için önemli. Bu bakımdan önerdiklerinize güveniyor musunuz?
  14. Nasparus

Çözüldü✓ Win11 Kurulumu sırasında sıkıntı yaşıyorum

Windows bir pc ile kurulumu hallettim teşekkür ederim.
  15. Nasparus

Yardım Kablosuz mouse önerisi

Piyasaya bakmayalı çok değişmiş ilk defa gördüm bu mouseları
Geri