natrium isimli üyenin son içerikleri

1. N

Sizce hangi mouseyi almalıyım

Ben Scyrox V8 almayı düşünüyorum. İyi diyorlar. Claw tutuşum var o sebepten V8 modelini seçtim, senin tutuşun palm ise V6 modelini alman lazım. rawm es21 pro da her iki tutuş içinde iyi diye biliyorum ve scyrox ile sensörleri vb aynı sadece malzeme kalitesi farklı diye duydum.
  2. N

Scyrox v8 için grip tape ve skatez

Merhabalar öncelikle. Scyrox V8 model mouse alacağım. Grip tape takacağım ve skatezlerini değiştireceğim. Obsidian skatez al falan diyorlar. Ben anlamıyorum ne farkı var :D Scyrox V8 uyumlu grip tape ve obsidian skatez var mı ? Nereden alabilirim/sipariş edebilirim ? Bu arada skatez illa...
  3. N

Max 3k ya kablosuz 8k hz mouse önerisi

v6 palm tutuş için, v8 claw tutuş için. hem claw hem palm tutuş için olan mouse modelleri de var. rawm es21 pro iki tutuş içinde uygun diye biliyorum. sensörü falan scyrox ile aynı, bataryası daha iyi, malzeme kalitesi tartışılır... Bence tutuş değiştirmek zor, hem sizin şuan kullandığınız...
  4. N

Max 3k ya kablosuz 8k hz mouse önerisi

bende arıyorum. scyrox v8 almayı dusunuyorum. v8 modelş claw yani pençe tutuş için v6 modeli ise palm (sanırsam boyle yazılıyordu) için.. 1766767580 içinden 8k dongle çıkıyor. skatezleri takılı gelmiyor. fakat 2 çeşit skatez koymuşlar içine. şarjının ise 1000hzde 1 hafta, 4000hzde 3 gün falan...
  5. N

30-45k Arası Telefon Ne Önerirsiniz

zevkler ve renkler tartışılır :)
  6. N

ben 15 kullanıyorum memnunum. android olarak pek telefon kullanmadım. bilmediğim konuda da bilip bilmeden önermek istemedim, kullandığım ve memnun olduğum bir telefonu önerdim sadece.
  7. N

iphone 15 alabilirsin bende de 15 var. memnunum. he ama 13 ile pek farkı yok. kamera işlemci farkı var. bide dynamic island var. eğer bunlara takmayacaksan 13 almakda mantıklı. bulabilirsen 13 pro daha da mantıklı ... 1766766717 he kamera farkı derken gözle görülecek çok fark olduğunu...
  8. N

Scyrox v8 alınır mı ?

Benim setup full beyaz neredeyse ya. Uyumlu da olsun istiyorum. Sizce grip tapeli/tapesiz ne kadar sürede sararır? Haftada 1 temizlerim üstünü falan...
  9. N

Scyrox v8 alınır mı ?

Alınır mı yani? Beyazını almayı düşünüyorum sararma sıkıntısı falan çok kafama takarım. Grip tape ile geciktirmeyi düşünüyorum sararmasınıda etkili olur mu ki ?
  10. N

Scyrox v8 alınır mı ?

Merhabalar. Şuan çok kötü bir mouse kullanıyorum, o sebepten mouse değiştireceğim. Fakat ne alacağıma kararsızım. Çevremden Scyrox V8 almam önerileri geldi. 3bin bütçem var ve claw tutuşa sahibim. Beyaz ve kablosuz bir mouse arıyorum. Aklımda şu soru da kaldı; Scyrox V8'in beyazını almayı...
Geri