Natuzka isimli üyenin son içerikleri

1. Natuzka

Yardım Airpods 4 Alınır Mı?

moondrop space travel 2 al hem airpods'dan ucuz hem de kat be kat kaliteli bir kulaklık asla pişman olmazsın dua edersin.
  2. Natuzka

İtopya'nın Garip alışveriş politikası

Konuyu CİMER'e taşıdım
  3. Natuzka

İtopya'nın Garip alışveriş politikası

24.12.2025 Tarhin'de kampayadan bir laptop siparişi verdim ve kart ile ödeme yaptım daha önce kullanmadığım bir karta parayı aktarıp oradan çekim yapmıştım sonrası bekle bekle bekle bir türlü kargo yapılmıyor sitede ödeme alındı demesine rağmen mail atıyorum sipariş numarası veriyorum ürün yok...
  4. Natuzka

Microsoft hesabı doğrulama kodunu kabul etmiyor

Microsoft hesabıma girdiğimde güvenlik kodu ile giriş yapamıyorum kod geliyor fakat kodu kabul etmiyor şifre sıfırlama yaptığım da bu hizmet şuan çalışmıyor diyor 2 gündür çözemedim varsa yardımcı olacak lütfen yazsın 1703786008 .
  5. Natuzka

Yardım Bütün dosyaların uzantısı CDMx oldu

YouTube da video izlerken birden bu uyarı çıktı ve bütün dosyaların uzantısı CDMx formatına döndü ne yapmalıyım bir çözüm olan var mi 1703714393
  6. Natuzka

5-6k ya monitör önerisi

Excalibur monitörlere bakabilirsin
  7. Natuzka

Huntes Oyuncu Koltuğu

Bizim mobilya dükkanımız var Ankara'dan alıyoruz koltukları ucuz ama kısa ömürlü oluyorlar en fazla 1-2 sene kullanırsın kumaşları aşınmaya başlar fiyata göre güzel ürün ama
  8. Natuzka

Yardım USB kulaklığa 3.5mm Jack dönüştürücü aparatı lazım

Merhaba arkadaşlar, USB oyuncu kulaklığım var ve bunu harici ses kartına bağlamak için 3.5mm Jack a veya 6.33mm jack a dönüştürmem lazım bir çok e ticaret sitesine baktım fakat bulamadım bulduklarım da bu iş için kullanılmıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  9. Natuzka

MediaMarkt'ta bu Hazır sistem alınır mı?

https://www.incehesap.com/ruling-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-35238/ bu sistem nasıl
  10. Natuzka

MediaMarkt'ta bu Hazır sistem alınır mı?

Bu sistem nasıl alınır mı
  11. Natuzka

Yardım Akşam monitörü sağlam kapattım sabahına böyle açıldı

Çözdüm. Sorun elektrik kablosunda imiş biraz onunla uğraştım düzeldi. Anında bildirimlerinin için teşekkür ederim.
  12. Natuzka

Monitör menüsü görünmüyor kablolarla oynadım hiç bişe yok sinyal yok yazısı geliyor çıkarıp taktığım da sonrasında piksel piksel ekran geliyor
  13. Natuzka

Viewsonic curved 144hz 1ms monitör dün güzelce oyunumu oynayıp pcyi kapattım şimdi açtığımda ise bu durumda PC ye uzaktan bağlandım bir problem yok her şey normal bi çözüm var mı yoksa monitör çortladı mı?
  14. Natuzka

Youtube Telefon Ekranını Pc Yansıtmak

Github'ta bunun için bir uygulama vardı adını hatırlamıyorum şuan "telefonu pcye yansıtma github" olarak arat bulursun
  15. Natuzka

Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Rtx 2060 Super oc 6 GB
Geri