24.12.2025 Tarhin'de kampayadan bir laptop siparişi verdim ve kart ile ödeme yaptım daha önce kullanmadığım bir karta parayı aktarıp oradan çekim yapmıştım sonrası bekle bekle bekle bir türlü kargo yapılmıyor sitede ödeme alındı demesine rağmen mail atıyorum sipariş numarası veriyorum ürün yok...
Microsoft hesabıma girdiğimde güvenlik kodu ile giriş yapamıyorum kod geliyor fakat kodu kabul etmiyor şifre sıfırlama yaptığım da bu hizmet şuan çalışmıyor diyor 2 gündür çözemedim varsa yardımcı olacak lütfen yazsın
1703786008
.
Bizim mobilya dükkanımız var Ankara'dan alıyoruz koltukları ucuz ama kısa ömürlü oluyorlar en fazla 1-2 sene kullanırsın kumaşları aşınmaya başlar fiyata göre güzel ürün ama
Merhaba arkadaşlar, USB oyuncu kulaklığım var ve bunu harici ses kartına bağlamak için 3.5mm Jack a veya 6.33mm jack a dönüştürmem lazım bir çok e ticaret sitesine baktım fakat bulamadım bulduklarım da bu iş için kullanılmıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Viewsonic curved 144hz 1ms monitör dün güzelce oyunumu oynayıp pcyi kapattım şimdi açtığımda ise bu durumda PC ye uzaktan bağlandım bir problem yok her şey normal bi çözüm var mı yoksa monitör çortladı mı?