naxel isimli üyenin son içerikleri

1. N

Valorant oynarken laglı gibi geliyor

İşlemci Amd ryzen 5 5600x Ekran kartı asus 3060 16GB ram 500 gb ssd kule tipi hava soğutucu bilgisayarım gayet iyi fakat oyunda fps değerlerim 280-400 duruma göre sürekli oynamakta buda bileceğiniz üzere ciddi anlamda yırtılma lag gibi problemlere yol açıyor bunu nasıl düzeltebilirim veya pc...
  2. N

Alienware 24.5 AW2521H 360Hz 1ms

marka model bilgisi olan yazabilir mi teşekkürler
  3. N

VALORANT OYUNCUSUYUM PC TOPLAYACAM

ben hem yayın hem de oyunu 300+ fps oynamak istiyorum bu yüzden de almışken yüksek bir işlemci almak istiyorum ama ekran kartımın bileşeniğiyle beraber dediğim performansı alabilir miyim ? bunun cevabını bilmek istiyorum :D
  4. N

mevcutta kullandığım işlemcimin performansı bana verdiği en yüksek fps 180 ve drop giriyor 144 hz monitörüm olduğu için altına düşünce de oyundan zevk almıyorum dediğim gibi sadece işlemcimi ve eski ramlerimin yerine yeni bir ram alsam yukarıda dediğim şekilde bir performans alır mıyım ? bunu...
  5. N

Merhabalar ben sadece valorant oynayan bir oyuncuyum bilgisayarımda amd ryzen 3 2300x ve rx570 4gb (tek fan) ekran kartım var. ben yeni bilgisayar toplayacağım gidip yüksek bütçeye 3060 lı bir pc almak mantıklı mı yoksa sadece ekran kartımın yanına yüksek mhz li ram ve 5900x 5950x gibi yüksek...
Geri