hocam fiyat performans istiyorsanız kesinlikle amd üzerinden gitmenizi öneririm ben amd ryzen 5 5600 rx 6650 xt 16gb ram asus a320m gaming anakart kullanıyorum cs 2 de 240+ fps r6 240+fps gta 5 de 120 140 arası alıyorum birkaç ekran kartı ayarıyla fpsler değişebilir tabi ki oyunları akıcı bir...
işlemci olarak amd r5 5500 veya amd r 5600 burda önbelleği önemli 32 mb alırsan daha iyi olur ekran kartı olarak yine amd den gitmeni öneririm
Rx6600 veya rx6650xt önerimdir
öncelikle herkese iyi forumlar.
yıllardır çakma mekanik hisli klavyelerden sonra mekanik klavyeye geçmeyi düşünüyorum sesi iyi olsun istiyorum blue switch sesi çok hoşuma gidiyor ama ne kadar ses çıkarıyor bilmiyorum bu yüzden red switch mi blue switch mi alsam bilmiyorum bütçe çok abartılmadığı...
öncelikle herkese iyi forumlar.
yıllardır çakma mekanik hisli klavyelerden sonra mekanik klavyeye geçmeyi düşünüyorum sesi iyi olsun istiyorum blue switch sesi çok hoşuma gidiyor ama ne kadar ses çıkarıyor bilmiyorum bu yüzden red switch mi blue switch mi alsam bilmiyorum bütçe çok abartılmadığı...
Arkadaşlar windows 10 pro kullanıyorum windows 10 pro için ürün anahtarı aldım ve windows 11 e geçmek istiyorum bir problem olur mu yeniden windows key almak zorunda kalır mıyım?