Samsung oddesy G3 180Hz monitör ile Acer Nitro 5 an 515-58-57pt laptopu Paugge Type-C to DisplayPort ile bağladım fakat hala 60Hz satıcı uyum sağlar demişti yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar merhaba laptopta 3050 var ve
HDMI 2.1 - Yüksek Hızlı
1. Nesil USB 3.2 - SuperSpeed USB 5 Gb/sn
2. Nesil USB 3.2 Type-A / 10 Gb/sn + Çevrimdışı Şarj
Thunderbolt™ 41 - 40 Gb/sn USB-C bu özelliklere sahip dün monitör almıştım 180Hz hdmi kablosuyla 60 hz ile 75hz arası veriyor...
Selamınaleyküm iyi akşamlar ford focus 1.6 tdci 95hp arabamın gizli özelliklerini açtıracaktım video izlerken arabanın orijinal yazılımı ile 115hp yapıldığını gördüm 115lik modelleri gibi bunu yaptırmak mantıklı mı yoksa stage1 dpf egr iptali ile daha fazla güç alınıyor bunu yaptırmak mı mantıklı
Mersin'den Adana'ya yatay geçiş yapmak istiyorum makine bölümü okuyorum ek madde 1 ile geçiş yapmayı düşünüyorum tüm şartları karşılıyorum 1. Dönem bitince ocak ayında geçiş yapabilirmiyim
İnternetten kredi kartı ile alışveriş yapmıştım aldığım ürünlerin bir kısmı stokda olmadığı için sadece stokta olanlar geldi ödeme tüm ürünlere göre önceden hazırlanmıştı sadece stokta olan geldi ve mobil bankacılıkta stokta olmayan ürünün parası başında - olarak gözüküyor para gelmiş mi gitmiş...
Bugün papara gray card söyledim söylerken adam kimliğimi aldı ve fotoğrafını çekti sözleşme için eve gittiğim gibi kartı doğruladım ama hesap sözleşmeli olmadı şuan onaylı hesap acaba o çekilen fotoğrafların onaylanması Felan mi lazim
Ben agt ile söylediğimde 3-4 kere söyledim gelmedi cumartesi bidaha söyledim pazartesi günü jetlogi ile hızlı bir şekilde geldi ama evde olmadığım için bizimkilere kartı vermemişler cumartesi gününe randevu aldım bende cumartesi gelcek inşallah
Papara card söylemiştim o zamanlar agt vardı ve kartım gelmemişti şimdi bidaha söyledim ve jetlogi adlı kargo şirketine verildi cumartesi söyledim pazartesi yani bugün geldi ama ben okuldaydım adamlar aileme kartı vermemişler kimlik telefonu eve bırakmıştım benim olmam lazımmış ve beni bidaha...
Bende zirraat var onda yok 18 yaş altı olduğum için internet bankacılığı açık ama havale eft yok açarken velimle actiracagim havale EFT var mı yani akbankta 18 yaş altı için
1688385142
Ailemle actiracagim zaten
18 yaş altıyım mobil bankacılığı açık olan havale EFT yapabildiğim banka lazım ziraat var ama onda yapılmıyor Akbank mi yoksa Garantiden mi kart alayım