nazmi22 isimli üyenin son içerikleri

1. N

İşlemcim mi bozuk pc açılmıyor ?

özür dilerim heycan ve stresten unuttum işlemcim:intel pentium g4600 anakartım:asrock h110m dgv r3.0 yeni alıp denediğim anakart : msi h110m ram:adata8 gb psu:arecool 600w bronze ekran kartı palit gt 1030
  2. N

İşlemcim mi bozuk pc açılmıyor ?

Dostlar pc açılmıyordu 2 hafta önce bir kaç test yaptım psu sağlam anakart yanmış olabikir dedim.(daha öncede aynısı olmuştu anakart yanmıştı)anakart aldım şuan denedim diğer anakartta hiç tetiklemiyordu bunda açılıyo fan dönüyo hemen kapanıyor.Cpu güç kablısunu sökünce çalışıyor.Yani sıkıntı...
  3. N

Bilgisayar Açılmıyor Anakart Tetiklemiyor

psuda da sıkıntı yok tek başına çalışıyor
  4. N

yani nem yok şuan sistem dışarıda zaten bekliyorum 2 saat oldu hala aynı 1644514713 sorun işlemcidemidir yoksa anakarttamı acaba
  5. N

zaten şuan öyle anakarta bağlı olan tek kablo 24 pin güç başka hiçnir şey takılı değil
  6. N

kablo sağlam takılıydı söktüm kısa devre ile açıyorum ama yok
  7. N

değil ya açılmyıor pc her şeyi söktüm.Psu tek başına çalılıyor.Ama anakarta takınca tetikleme yok
  8. N

Dostlar işten eve geldim.Pc yi açayım dedim tık yok.Power kablosunu değiştirdim aynı.Anakart hariç ne varsa söktüm yine aynı.Psu yu tek çalıştırdım.Çalıştı.Ama anakarta takınca anakart tetiklenmiyor.Başka çözüm yolları varmıdır
Geri