nbhckpl isimli üyenin son içerikleri

1. N

North Bayou F-80 Montaj Problemi

NB F-80 kutusundan bi kısa vida bi uzun vidalar çıktı. Fakat kısalar kısa kalıyor uzunlarıda takınca vidalar 2 tur falan dönüyör. Bu sefer Vidalar uzun kalıyor
  2. N

North Bayou F-80 Montaj Problemi

Arkadaşlar merhaba, bir kaç aydır kullandığım Gamebooster gb2518FF marka monitörüme North Bayou F-80 aldım daha az yer kaplaması için. Fakat monitörümün arka kısmı daha derin olduğu için montajı yapamadım aşağıda görselleri mevcut. Vesa desteği mevcut fakat sanırım Yükseltme vidası tarzı bir...
  3. N

+240HZ, Düşük Gtg Monitör Önerisi

Teşekkürler cevaplarınız için. Elimde NB F-80 monitör standı var da alacağım monitörü yer kaplamaması için onunla kullanmayı düşünüyorum. Bu modellerin arka yuvası yuvarlak gibi olduğu için sorun yaşar mıyım acaba?
  4. N

+240HZ, Düşük Gtg Monitör Önerisi

Arkadaşlar herkese merhaba, Yeni bir monitör almayı planlıyorum, genelde sadece FPS türü oyunlar oynuyorum. (Valorant, cs2 vs.) 180HZ GameBooster bir monitör kullanıyorum şuan da. Oyunda Fps'im genelde +350 bandında oluyor. Bu nedenle daha +240 Hz ve düşük GtG'li bir monitör arıyorum. Bir kaç...
  5. N

GameBooster Monitör - NB north bayou f80 Uyumsuzluğu

Arkadaşlar herkese merhaba, Yaklaşık 6 aydır Gamebooster 2518FF kullanıyorum fakat hem masada yer açılması hemde eğim olarak daha iyi açı alabilmek için NB Mount F-80 modelini satın aldım. Montaj kısmına gelince monitörümün arka tarafındaki derinlik ile standın uymadığını farkettim. Aşağıda...
Geri