NBlotz isimli üyenin son içerikleri

1. NBlotz

AMD Adrenalin Oyunları Görmüyor

AMD Adrenalin 26.5.2 sürümünü kullanıyorum şu an. Bu sürüm ve Xbox Game Pass üzerinden Forza Horizon 6 oynuyordum ve oyunu önceden görüyordu fluid Motion frames açıyordum Forza için sadece. Şu an başka bir Game Pass oyunu için fluid Motion frames açacaktım ama oyunu görmüyor oyuna özel...
  2. NBlotz

500 GB M2 SSD önerisi

Bayadır SATA SSD kullanıyorum ve sağlıkları da çok düştü ve bilgisayar yavaş gibi eskisine göre bayağı artık M.2 geçme zamanı geldi de geçiyor ama çok bütçem yok. Önerilerinizi bekliyorum. Ben şöyle 2 tane buldum alınır mı? Nasıldır? MLD M300 MICRON 2450
  3. NBlotz

Yardım Kingston SSD bozuldu mu?

Merhaba 240 GB Kingston SSD var elimde. Bayadır kullanıyorum 3 sene falan olmuştur herhalde. Kingston SSD Manager yardımıyla health baktım %83 gösteriyor. SSD wear indicator 17 gösteriyor. 1-2 hafta önce HDD aldım, onu takacağım diye yerini değiştirmiştim Kingston SSD'nin. Yerini değiştirdikten...
  4. NBlotz

r5 5600g ile 3070ti 1080p darboğaz ?

1080 de Darboğaz olur ama 2k oynarsınız.
  5. NBlotz

RX 6500 XT Driver sorunu düzeldi mi ?

Bu video da driver sorunlu diyordu acaba düzeldi mi performansı PCIe 3.0 için ?
  6. NBlotz

Windows 11 kullanılmalı mı?

Hocam ben kullanıyorum, kullanalı 2 ay falan oldu. Açıkçası hoşuma gitti ben beğendim. Bence Win 11 kurup 1 ay falan deneyimleyin ona göre karar verin Win 11'e bir şans verilmeli bence. Ya da bu ay büyük güncelleme gelecekti ondan sonra da kurabilirsiniz.
  7. NBlotz

R5 3600 Nvidia Tarafında En Son Hangi Kartı Besler ?

RTX 3050 çok iyi olur gibi yanına.
  8. NBlotz

Witcher 2 Kaç Fps Alırım?

Hocam yanlış okumuşum pardon. Witcher 2 de kaç fps alacağını bilemem ama o oyunda biraz optimizasyon sorunu var onu diyeyim.
  9. NBlotz

Witcher 2 Kaç Fps Alırım?

Bu videodan değerlere bakabilirsin.
  10. NBlotz

Çözüldü✓ Dual channel ram daha mı iyi ?

Tamamdır arkadaşlar, Dual channel geçeceğim.
  11. NBlotz

Biliyorum hocam zaten bu ekran kartıyla 32 gb hiçbir işime yaramaz da ilerde ekran kartı değiştirirsem diye böyle yapmıştım. O zaman ben 2x8 alıyım hocam eyvallah yardımların için.
  12. NBlotz

Hocam ilerde 16 yanına bir 16 daha çekerim diye de single almıştım ama daha yeni aldım sistemi zaten her türlü 2x8 yapsam daha iyi mi o zaman ?
  13. NBlotz

Hocam eyvallah peki bu sistemle fazla bi fps artışı olur mu Dual channel ile. Mesela gta 5 1080p low da 30 fps alıyorum kaça çıkar dual ile birlikte ?
  14. NBlotz

Ben de 16 GB DDR4 3200 MHz single ram var. Bunu satıp 2x8 yapsam daha iyi fps alır mıyım genel olarak oyunlar da ? Sistem: R5 3600 GT 1030 DDR4 2 GB 16 GB DDR4 3200 MHz Single
  15. NBlotz

Çözüldü✓ 16 GB + 4 GB Dual çalışır mı ?

Hocam dual channel single channel'a göre daha iyi çalışıyor. Bende bütçe çok olmadığı için yanına aynı değerlerde sadece boyutu farklı olan 4 gb ram taksam dual channel olarak çalışır ve fps artar mı oyunlar da diye soruyorum.
Geri