AMD Adrenalin 26.5.2 sürümünü kullanıyorum şu an. Bu sürüm ve Xbox Game Pass üzerinden Forza Horizon 6 oynuyordum ve oyunu önceden görüyordu fluid Motion frames açıyordum Forza için sadece. Şu an başka bir Game Pass oyunu için fluid Motion frames açacaktım ama oyunu görmüyor oyuna özel...
Bayadır SATA SSD kullanıyorum ve sağlıkları da çok düştü ve bilgisayar yavaş gibi eskisine göre bayağı artık M.2 geçme zamanı geldi de geçiyor ama çok bütçem yok. Önerilerinizi bekliyorum. Ben şöyle 2 tane buldum alınır mı? Nasıldır?
MLD M300
MICRON 2450
Merhaba 240 GB Kingston SSD var elimde. Bayadır kullanıyorum 3 sene falan olmuştur herhalde. Kingston SSD Manager yardımıyla health baktım %83 gösteriyor. SSD wear indicator 17 gösteriyor. 1-2 hafta önce HDD aldım, onu takacağım diye yerini değiştirmiştim Kingston SSD'nin. Yerini değiştirdikten...
Hocam ben kullanıyorum, kullanalı 2 ay falan oldu. Açıkçası hoşuma gitti ben beğendim. Bence Win 11 kurup 1 ay falan deneyimleyin ona göre karar verin Win 11'e bir şans verilmeli bence. Ya da bu ay büyük güncelleme gelecekti ondan sonra da kurabilirsiniz.
Biliyorum hocam zaten bu ekran kartıyla 32 gb hiçbir işime yaramaz da ilerde ekran kartı değiştirirsem diye böyle yapmıştım. O zaman ben 2x8 alıyım hocam eyvallah yardımların için.
Ben de 16 GB DDR4 3200 MHz single ram var. Bunu satıp 2x8 yapsam daha iyi fps alır mıyım genel olarak oyunlar da ?
Sistem:
R5 3600
GT 1030 DDR4 2 GB
16 GB DDR4 3200 MHz Single
Hocam dual channel single channel'a göre daha iyi çalışıyor. Bende bütçe çok olmadığı için yanına aynı değerlerde sadece boyutu farklı olan 4 gb ram taksam dual channel olarak çalışır ve fps artar mı oyunlar da diye soruyorum.