Nby1477 isimli üyenin son içerikleri

1. N

Vatan Bilgisayardan Topladığım Sistem

Bu fiyat çok fazla. Kampanya ürünlerini bekle. 32 ram, 1 TB SSD, Rtx 4060 Ti 16 Gb, İ5 13400F işlemci ile birlikte Bu fiyat çok fazla. Kampanya ürünlerini bekle. 32 ram, 1 TB SSD, Rtx 4060 Ti 16 Gb, İ5 13400F işlemci, monitör falan filan 35 Bin e aldım 3 ay önce.
  2. N

3D yazıcım destekleri kırıyor.

Cihaz kalibrasyonu kendisi yapıyor. Ve şu ana kadar kalibrasyon ile ilgili bir hata belirtmedi.
  3. N

Daha önceleri böyle yapmazdı. Son 3-4 baskıda böyle yapıyor.
  4. N

Creality K1 kullanıyorum. Basıkının belirli safhasına geldiğinde nozzle desteklere çarparak kırıyor. Araştırma yaptım ancak konu ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Böyle olmasının sebebi nedir acaba. Yardım için teşekkürler. Dilimleme programı olarak Prusa Slicer kullanıyorum.
  5. N

İ5 12400f için sıvı soğutucu önerisi

Sıvı soğutmaya gerek yok. Yarı fiyatına Snowman T6 al bak keyfine, 50° geçmez ısı.
  6. N

Yeni 4070 Aldım sizce iade etmelimiyim ? (SUPER Serisi yüzünden )

Burası Türkiye kans. 4000 süper serisini standart seri gibi yurt dışında olduğu gibi aynı fiyata satmazlar. Bence al.
  7. N

Çözüldü✓ aşırı gaza geldim alıyorum birisini (ALDIM)

Asus Tuf VG27AQ1A modelini öneririm. Güzel monitör.
  8. N

Yüksek FPS almama rağmen oyunda FPS değerleri düşmeksizin takılmalar oluyor.

G-Sync aktifmiş. Diğer dediğinizide yaptım. Faydası olmadı.
  9. N

G sync den kaynaklı olabilir. Eve geçince test yapar bilgi veririm.
  10. N

Şimdi şöyle RTX 4060 Ti için değerler güzel. Oyun test videolarına baktığımda da bendeki değerlerden eksiği var fazlası yok. Single player bir oyun için yeterli değerler. Anlatmak istediğim şu; test videolarına baktığımda bendeki gibi anlık takılmalar yok. Mesela Alan Wake 2 yi oynadım 15 gün...
  11. N

Minimum a çeksemde sonuç aynı.
  12. N

Oyunun FPS değeri 120-130 ama FPS değerinde düşme olmadan aşırı fazla şekilde takılmalar oluyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Test ettiğim oyunlar: Dead İsland 2 (140-150) Hogwars Legacy (FPS 90-100) Lasf Uf Us part 1 (FPS 70-80) Hepsi ultra ayarlarda Sistemim: İ5 13400f Rtx 4060...
  13. N

Oyunun FPS değeri 120-130 ama FPS değerinde düşme olmadan aşırı fazla şekilde takılmalar oluyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Test ettiğim oyunlar: Dead İsland 2 (140-150) Hogwars Legacy (FPS 90-100) Lasf Uf Us part 1 (FPS 70-80) Hepsi ultra ayarlarda Sistemim: İ5 13400f Rtx 4060...
  14. N

FPS Yüksek ama takılmalar oluyor.

Alan Wake 2 li yeni bitirdim ve onda çok nadir oluyordu. Hogwars Legasy ve Last of Us oynamaya başladım ultra ayarlarda FPS yüksek ama takılmalar var. Baya var hemde.
  15. N

FPS Yüksek ama takılmalar oluyor.

Merhaba. Yeni bir sistem aldım. İçeriği şu şekilde; İ5 13400f Rtx 4060 Ti 16 GB 16 GB ram 500 GB SSD Soruna gelirsek; Oyun oynarken FPS 80-90 ama oyunda sürekli takılmalar oluyor. FPS de düşüş olmuyor ama oyun takılıyor. Sorun nedir acaba ?
Geri