anladım hocam win 11 kullanıyorum format atmak yerine sıfırlasam da olur mu? İnternetim 500mps zaten sıfırlasam geri aynı şeyleri yüklemem 1 saati bulmayacaktır :D
bence hiç bu vs ye girme yıllarca amd readon kullandım gtx 1660 supere geçtim. sana da öneririm çünkü 2. el fiyatlarında pek fazla fark yok dediklerinde
benim anlamadığım konu şu işlemcim ekran kartını yeteri kadar besleyecek güçte. En düşük ayarlarda 50-60 fps fakat drop olmakta bide dürbün modune geçerken oyunum rahat 3-4 sn takılıyor. en yüksek ayarlarda zaten oynamak mümkün olamıyor maalesef. Bu arada Samsun 970 evo, 8x1 vangeance lpx 8gb...
Fark edeceğini sanmıyorum. O kadar fiyat farkı stok ile alakalı olabilir. YT üzerinden fps testlerine bakarsan pek fazla bi fark olmayacğını görürsün. :)
Rx550 den gtx 1660 super'e kısa süre önce geçiş yaptım fakat arada bekledğim kadar fark olmadı. Şimdiden söyleyeyim format atmadım. E yeni ekran kartı almışken iyi bir oyun almamazlık olmaz. BF5 aldım fakat yt üzerinden fps testi videolarına baktığım zaman benim aldığım fps ile uzaktan yakından...
Yarın bakarım geceleyin bir şey göremem pazartesi günü bilgisayarcıya götüreceğim.
Kendi çabamla çözmeye çalışıyorum.
Tek sıkıntı şu ki bilgisayarcıya götürürsem garanti dışı kalırmı parçalar tek tek farklı sitelerden toplanma.
Ekran kartı rx 550 4gb Turbox malum piyasada gtx 1660super kalmadığı için bu durumlara düştük. Ekran kartının fanı dönüyor hdmı kablosunu takınca ekranda bi hareketlenme oluyor. Kartı birkaç defa çıkar tak yaptım hala aynı
1624742035