Nebi_inceoğlu isimli üyenin son içerikleri

1. N

Logitech z313 aldım equalizer önerisi !!!

arkadaşlar ses boğuk geliyor equalizer önerisi yaparmısınız bu mevzuya pek hakim değilim yardımcı olsanız sevinirim
  2. N

gta 5 den 1 ay ban yedim ne yapmalıyım

Arkadaşlar hile felan açmadım onca para level karakter sıfırlanacakmış hile açsam ban yemezdim böyle ban sisteminin...
  3. N

Format atarken PC donuyor

Selamünaleyküm arkadaşlar pc Bi anda simgeler her şey kayboldu sadece masaüstü arka plan kaldı bende yeniden başlatmak için reset attım ve ekran gelmedi doğal olarak mavi ekran geldi bende güvenli mod gibi birçok şey denedim gerek youtube videoları olsun. Format atıyım dedim USB ile format...
  4. N

RGB Fan Kasaya ekleme nasıl yapılır ?

tamamdır çok sağol kankam
  5. N

önerebileceğin varsa link atsana kanka
  6. N

https://www.trendyol.com/gametech/gameforce-gf-120-3in1-kumandali-a-rgb-fan-set-3lu-set-kit-3x120mm-kasa-fani-p-41302679?boutiqueId=555788&merchantId=109549&gads=true böyle bişey alsam bağlayamam ben :D
  7. N

kankam 100 tl felan olur yani çıkan kabluları anakartta nereye takacağım kanka zaten bu 3 fan takılı olması lazım
  8. N

https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-beast-4-x-rgb-fanli-x-power-650w-80plus-usb-3-0-midt-atx-kasa.html kasa bu yukarıda 2 adet boş alan var kanka oraya alacağım önerebileceğin fan varsa yazabilirsin
  9. N

Selamlar öncelikle benim kasamda 3 adet rgb fan bulunmakta ve tuşu var renk değiştiriyor. Ve kasamın üst bölümüne kendim 2 adet fan alacağım ve bunu nereye takacağım hiç fikrim yok yardımcı olursanız mutlu olurum dostlar.
  10. N

FPS 100 120 FPS OYUN AKICI DEĞİL

MSİ 2060 GAMİNG Z EKRAN KARTIM VAR İ59400 F İŞLEMCİM VAR 16 GB RAM VAR ASUS V24VQ EKRANIM VAR 144 HZ AYARLARDAN 144 HZ DE SEÇİLİ AMA AKICI DEĞİL ABİ ANLAMADIM BEN BU İŞİ Bİ YARDIM EDİN ALLAH İÇİN BE !
  11. N

HANGİSİNİ ALMALIYIM LÜTFEN YARDIM EDİN PEK ANLAMIYORUM !

ASUS TUF VG249Q1R 23.8 IPS 165HZ 1MS FREESYNC 1920x1080 HDMI DP Gaming Monitör Siyah BU MU ASUS VG24VQ 24" 1ms LCD Gaming Monitör Siyah BİRİ 165 HZ DAHA YÜKSEK BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU 1700 TL 1. MONİTÖR ÖBÜRÜ 144 HZ ONDAN BİRAZ DÜŞÜN TEK BİLDİĞİM HZ FARKI YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM PLS
Geri