nebilim isimli üyenin son içerikleri

1. N

işlemcim boşta 40-50 derece arası oyun oynarken 60 dereceye kadarçıkmasınormalmi

İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-10110U CPU @ 2.10GHz, 2592 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci ve işlemcim acaba gece açık kalmaya elverişlimidir(oyunda afk bırakacağım gece)
  2. N

Yardım Bilgisayarım multiple roblox kaldırırmı?(detaylar konuda)

(ekran kartım yok laptop) işlemci:Intel(R) Core(TM) i3-10110U CPU @ 2.10GHz 2.59 GHz ram:4,00 GB (kullanılabilir: 3,79 GB) sistem türü:64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci bu sistem multiple robloxu kaldırırmı(kasma olmadan)
  3. N

bilgisayarım cs:go kaldırırmı

laptop kullanıyorum ekran kartı yok işlemci:Intel(R) Core(TM) i3-10110U CPU @ 2.10GHz 2.59 GHz ram:4,00 GB (kullanılabilir: 3,79 GB) eğer söyleyebilirseniz ortalama kaç fps alacağımı söylerseniz çok mutlu olurum teşekkürler
  4. N

laptopumda ekran kartı yok blenderi indirebilir miyim?

benim laptopumda ekran kartı yok işlemcisi:Intel(R) Core(TM) i3-10110U CPU @ 2.10GHz 2.59 GHz ram:4,00 GB (kullanılabilir: 3,79 GB) bilgisayarım blenderin eski sürümlerinden birini bile kaldırabilirmi?
  5. N

win 11 den sistemimi geri alarak win 7 ye geçeceğim dosyalarda kaybolma olurmu

biliyorum ama ram 4gb ve ben ufak bir içerik üreticisim bu yüzden rama ihtiyacım oluyor
  6. N

windowsun gerideki sürümlere dönme özelliği var biliyorsunuzdur bu işlem sırasında içindeki oyunlarım dosyalarım kayıtlarım etkilenmez sanırım
  7. N

yeni laptop aldım içinde win 11 var ama 4gb ram olduğu için ram bana yetmiyor (robloxta bile kasıyor) bu yüzden laptopu eski sürümüne yani win 7 ye döndüreceğin bu işlem sırasında dosyalarım kaybolurmu
  8. N

win 11 ram kullanımını nasıl azaltabilirim

eğer geçersem dosyalarımı yedeklemem lazım mı ve hangi sürüme geçmemi önerirsiniz
  9. N

win 11 ram kullanımını nasıl azaltabilirim

ram kullanımını azaltmam lazım çünkü ramim 3,9 gb ve bunun sadece 700mb kullanabiliyorum google da video izlerken bile kasıyor oyun oynayamıyorum lütfen yardım edin
  10. N

bilgisayarım sonoyuncu kaldırırmı?

teşekkürler bi çökme filan olmaz deme
  11. N

bilgisayarım sonoyuncu kaldırırmı?

laptopumda ekran kartı yok,işlemci:Intel(R) Core(TM) i3-10110U CPU @ 2.10GHz 2.59 GHz son oyuncu kaldırırmı? not:ram 4gb
  12. N

Çözüldü✓ yeni laptop aldım ve içinde intel uhd graphic var. valorant kaldırırmı? not:4gb ram var

tamam ve başka bi oyun öneriniz varmı güzel
  13. N

Çözüldü✓ yeni laptop aldım ve içinde intel uhd graphic var. valorant kaldırırmı? not:4gb ram var

eğer ayar filan yaparsam yükselirmi 1672416116 yani bi çökme filan olmaz
  14. N

Intel(R) Core(TM) i3-10110U CPU @ 2.10GHz 2.59 GHz
Geri