500 dolarlık kart hangisi bu 5080 999 dolarlık olan kart. ben fiyatta çok fazla uçurum göremedim böyle çıkarsa. nvidianın verdiği board zaten 999 dolar...
sırf 4k oynamak için kart değiştirmek çok mantıklı değil bence hocam. O kadar masraf olacak. Para varsa değiştirin tabi ama 4k yerine 2k da açarsanız...
lansman dedikleri orjinal çıkış tarihinde akşam 2-3 saat özel fiyatlardan az miktarda ekran kartı satılır stok biter. ondan bir süre sonra da(bir kaç gün...
oyuncular da birer iphone fanatiği tarzı bir şeye dönüştüğü için adamların 2-2.5yılda bir yeni seri getirmeleri de normal bence. adam 2k oyun oynuyor...
gayet tekelleşti eskisi gibi önem verilmiyor ve optimize de yapılmıyor ?
eski oyunları oynicak kişiler ne yapacak yada teknolojinin olmadığı ? maksimum %10...
Hocam 5070 alacağım fakat lansman fiyattan almak istiyorum. Ne zaman alınır o fiyattan ve hangi siteden alınıyor. Daha önce hiç lansmanda bişi almadım...
550 dolar adamların direkt kart chipsetli board fiyatı. bu fiyata ekran kartı firmaları soğutucu vesaire ekleyip kendi kar paylarını koyuyorlar 5070te...
5600'ı bu dandirik işlemci soğutucu ile kullanıyorum hiçbir sorun yok ısı değerlerinde. 5600x'e de bunun 1-2 tık iyisini kullanırsın olur biter. o işlemciye...
aynı ceo 4000 serisi tanıtımında da böyle bir şey sallamıştı 3090dan daha iyi olacak demişti 4070 e mi 4070ti'a mı ne. kendisi palavra sıkmayı sever. özel...
siz gerçek testleri görmeden bu palavraya inanıp kartları satmaya devam edin : ) ama sonra ağlamak yok haa. bu arada dlss4 4090'a da geliyor. multiframe...