nasıl tam olarak "çok" üstün oluyor ? daha iyi daha üstün tamam ama "çok" değil. neredeyse ikiz kartlar zaten bunlar. tomahawk gaming plus'ın 1 üst modeli...
o bütçede kasaya o para verirseniz diğer bileşenlerden kısacaksınız hiç gerek yok
1737061119
gidin kaliteli bi lian li alın nzxt alın
1737061131
5070de...
aldım artık. arada neredeyse 4 bin tl para var hocam. ben wifi ile ve 8000 li belleklerle ilgilenmiyorum çok. normal sıradan oyuncu ve video film dizi...
tamamdır buldum. aldım gitti. msi b550 gaming plus kullanıyorum 4 sene oldu özellikle debug ledi çok sefer işime yaradı bu 4 sene içerisinde. o yüzden...
siyah kasa topluyordum x670e tomahawk düşünüyordum ama 13 bin tl. bu ise 9500tl. arada çok büyük fark var. alınır mı aralarında çokta bir fark yok galiba...
Eğer nvidanın sitesinde ki fiyatlandırma doğru olur ise 5070 beklemek aşırı mantıklı fikir olur hocam 4070super verdiğin para ile 4090 dlss gücünde kart...
nasıl kolay karşılayamıyor 100g tavuk parmak kadar tavuk ediyor zaten 25g protein var kyk falan ekstrem durumlar onun dışında böyle şeyler olmadan kas...