kardeşim bu fiyattan satışa çıkmadı ki satılabilsin. bunu ben gece yatmadan gördüm bunu yine aynı fiyat. o zaman da tükendi yazıyordu. yani satışa falan çıkmadı bunlar. heyecan yapma yani.
stokta 1 tane kalmış yarın akşamı bırak sabaha bulamazsın bunu
1740011357
nakit parası olmayan anca taksitle alabilecek insan için alınabilir bir kart. normalde 55 binlik kartı 6 ay taksite bölündüğü zaman 63-64e anca alırsınız 6 ay vade işin içine girdiği zaman. bunda direkt 6 ay vadesiz 6 aya...
5070 5070ti fiyatlarını görmeden böyle yorumlar yapmak mantıklı değil. 5080leri görüyoruz çıktığı akşamdan 2 hafta sonra fiyatlar 4-5 bin yukarı çekildi. aynı şey 5070 5070ti'da olmayacak mı. 42-43ten cıkar 2 hafta sonra 47-48 olur
1739869183
konu nvidia olunca her türlü alınır kartlar. fiyatın...
o zaman 5070ti 4080 supere göre performansta %5-6 daha düşük kalıyor. bence 4080 super yerine tercih edilebilir olmuş. kas gücünde %5-6 düşüşe karşılık multi frage generation geliyor gelecekteki oyunlar için. hatta bazı testlerde %14-15 daha hızlı çıkmış 4070 ti supere göre. eğer oyunlarda...
"22CFM daha yüksek hava akışı var (spiritin 1 ve 7.boruları zaten tam temas etmiyor)" bu bilgi nereden ? kendi sitesinde bulamadım bunu.
kendi sitesinden ikisinin de sayfalarına girdim ikisinde de "Air Flow:66.17 CFM (MAX)" yazıyor.
2.fotoda görüldüğü üzere sata ssd'nin hızlarının dahi altına düşebiliyor. "Normal kullanıcı için önemli değil" yazmışsınız ? önbelleğin %80i dolduğunda sata ssd'den bile daha düşük hızla çalışacak olan bir ssdde bu durum gerçekleştiği zaman nasıl normal kullanıcı için önemli olmamış oluyor tam...
tükendi diyor. biri kesin aldı "göndermezlerse thh'ye veririm zorla göndertirim" mantığıyla. siz yokmusunuz siz ama sanmıyorum göndereceklerini.
gerçi satıcı da kapatmış olabilir ama başlığı değiştirmek varken neden tükendi göstermiş olabilir bilmiyorum hangisi olduğunu.