Hocam boyutu büyük değil aksine küçük ama iç hacim olarak efsane, magic seat ler efsane. Tek sorunu tip ve direksiyonu elektrik destekli hidrolik değil. Bu yüzden başta sert gelebilir direksiyonu ama kesinlikle sorunsuzluk ve iş görmesi ve piyasası olması açısından en temiz seçeneklerden birisi...
Hocam bende annemgile otomatik istedikleri için honda jazz aldım. Tipi gerçekten de çok iç açıcı değil ama işlevsellik ve sorunsuzluk olarak on numara. Parça ve usta sıkıntında olmaz her yerde japon parçası bulursun. Temiz yıpranmamış km yüksek ise lpg de varsa bakımları düzenli olmasına dikkat...
Hocam emeğinize teşekkür ederim de 91061 tuttu kasasız. Kasayıda 4-5 e bulsam zaten 95 bandına geliyor. Benim en baştaki attığım link 9 taksit tüm sisteme. Ve bu parçalı alımda maks taksit sayısı 6 taksit. Bu durumda hazır sistem daha mantıklı duruyor gibi
Elimde Raijintek Ampere 850W 80+ Platınum Atx 3.1 Ampere Pcıe 5.0 Full Moduler Siyah Güç Kaynağı var bununla değiştirebilirim diye düşündüm hocam onu da. Avantajlı olma durumu 9 ay peşin fiyatına taksitle alacak olmam. itopya da maks 6 ay var taksit ve paraf kartım yok