Teşekkür ederim görüşünüz için. Karar veremedim daha bir türlü kafama yattı bu alırsam taksit ile alacağım zaten bir anda vermek istemiyorum o kadar para. 3 binden aşağı klavye yok bir klavye ye de vermek istemiyorum o kadar eskisi kadar da oyun oynamıyorum. Gece karanlıkta tuş ayrımı...
Pek oyun oynamıyorum oynadığımda da hikaye tarzı oyunlar oynuyorum arada LoL world of tanks giriyorum o kadar yazı yazarken yormaması lazım beni fazla ses çıkarmayan olursa daha iyi benim için
hocam bu ingilizce sanırım ö ğ ü harfleri yok galiba onların olmaması zorlar beni yazı yazarken
https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-klavyesi/pusat-k3-pro/?srsltid=AfmBOooe-VOy3xfMEJ3WP1Ipt0x7--QsfHWVe08DSHjbJ9_I4aSb9fJ5
monsterın bu klavyesi nasıldır
Bu mebran klavyeler sıvı temasına mı dayanıklı oluyor internette öyle yazıyor bayadır uzağım konulara takip etmiyorum uzun zamandır. Mebran yerine sessiz mekanik switchli klavye alın denmiş hep forumlarda.
Hayır değil
1768411658
Hocam bu bi tık pahalı bütçem için
1768411722
Tamam teşekkür ederim dediklerinize de bakacağım Razer nasıl acaba bilgisi olan varmı
Dostlar merhaba iyi akşamlar. Yeni klavye almayı düşünüyorum. Yıl başından önce Logitech G123’ü almayı düşünüyordum sonra yorumlarda tuşlar bir süre sonra basmıyor demişler hep o yüzden tereddütte kalıp almadım ve fiyatı arttı şuan İtopyada tekrar indirimde. Birde Razer Ornata V3 X Low Profile...