Format atarlen 0xc00000f hatasıyla karşılaşıyorum dosya: \windows\ system32\winload.efi diyor bilgisayar ortalama 1dk içinde kapanıyor kendi kendine windowsa erişimim yok format atarken oldu yaptıklarımı anlatim rufus ile gpt format atarken pc kkapandı geri actığımda bu vardı alttaki tuşlardan...
darmoshark n3 aldım pc taktım sanırım dongle gibi bişey varmış onunla birlikte taktım kablosuz bi şekilde neyse moseun ışıkları yanmıyor ama çalışıyor windows mouse u algılayamıyor driverda algılamaıyor windows algılamadığı için usb bileşik aygıt diye algılıyor ama başka bir bilgisayara...
YINDIAO AJAZZ AJ199
DARMOSHARK N3
ATTACK SHARK X3
VGN GAMEPOWER X3
Asus TUF Gaming M4 Wireless
bayadır Mouse bakıyorum bir sürü forum konusu açtım artık son olur inşallah
1300TL Bütçem var
60 gram Mouslara alışığım (Rog keris kullanıyordum eskiden bozuldu ama 4 ayda)
Elimi yatırarak...
aj199 aldım ozaman sizdemi aj199 kullanıyorsunuz?
1695458723
https://www.amazon.com.tr/YINDIAO-AJ199-Kablosuz-Programlanabilir-Ergonomik/dp/B0BZHL8D2N?th=1 bahsettiniziz mouse bu mu yanlış almimda şimdi
Beyler bu connect game markasının ne gibi bi sorunu varda bu kadar şikayet ediyorsunuz darmoshark n3 almayı karar vermiştim ama connect game sorun falan diyorsunuz eğer darmoshark n3 almicaksam ne alıcam bilmiyorum vgn mi alsam karar veremedim
Corsair Katar Pro Wireless mouse hakkında ne düşünüyorsunuz birde gram farkı olunca mesela 60 gram mouse dan 90 gram bi mousea geçersek valorant csgo gibi oyunlarda bu etki eder mi?
Beyler yeni mouse almayı düşünüyorum önceki moseum bozuldu malesef 3 tane mouse arasında takılı kaldım ne alaçağımı bilemiyorum yardımcı olurmusunuz
Söylediğim Mouselar;
1-VGN GAMEPOWER X3
2-DARMOSHARK N3
3-Razer Basilisk X HyperSpeed
size göre en iyi mouse ne karar veremedim hangisine...
Oyuncu mousum takılma sorunları yaşıyor arada bi gidiyor o tak çıkardaki ses çıkmıyor direk gidiyor kullandığım mouse gaming mouse rog keris kablolu eğer sorun çözülmezse 1000-600 arasıbi kablosuz mouse önerirseniz sevinirim normalde kablosuz mouse almicaktım ama genelde kablosundan dolayı bu...
Arkadaşımla oyun oynarken hiç bir şey olmuyordu ama bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra sesim aşırı az gitmeye başladı arkadaşıma mikfofonu ağzımın dibine sokmam gerekmeye başladı kulaklığımda sorun yok başka bilgisayarlarda sorun yok ayarlarda fullememe rahmen hiç bi işe yaramadı kısacası...
windows un sürümü Windows 10 Pro bilgisayarı tamirciden aldım daha dün fotorağrafta göründüğü gibi görev çubuğunundaki programlar isimlerle bildirimlerle gözüküyor ayarlarda bunu düzeltmek için olan ayar tıklanmıyor bunu nasıl düzelticem yardım edebilirmisiniz.