Arkadaşlar güncelleme geçeyim, ben bu 4.999 TL’lik Huawei Watch Fit 4 Pro siparişi için Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurmuştum, karar çıktı ve başvurum reddedildi.
MediaMarkt savunmasında yüksek ihtimalle ürünün aslında 8.999 TL olduğunu, 4.999 TL’ye satılmasının bir fiyatlandırma hatasından...
bu zaman kadar bazı davalarda ekledim bu davada hiç eklemeye gerek yoktu çünkü bir sürü ekran görüntüsü gönderdim. her şey açık ve ortadaydı. Yüksek ihtimalle karşı taraf yüksek fiyat yazıp buradan bu fiyata indik gibi gösterip işi bitirdi.
Bu zamana kadar sadece 1 tane thh süreci kaybettim o da ilk sürecimdi, test amaçlı yapmıştım zaten. Akakçe verileri, sms vs. bütün her şeyi dosyaladım, benden habersiz iade talebimi onayladıklarına kadar destan yazdım onu da atayım okuyun :D
1787062196
Evet az önce aradılar hatalı fiyattan dolayı iptal ettik diyorlar hala almak isterseniz stokta var ama 10k :D yasal haklarınızı kullanabilirsiniz deyip kapattı.
1783354987
Evet ben de bugün THH sürecini başlatıyorum hayırlısı olsun.
1783355051
Akakçe epey tarzı sitelerdeki fiyatları da baz alın...
Arkadaşlar bana da iptal geldi. Mağazadan teslim alabilirsiniz diye de mesaj da geldi yola çıktım 1.5 saat sonra iadeniz talebiniz onaylandı yazdı. Fatura elimde var, gelin teslim alın diyen mesaj da var, iadeyi ben yapmadım iade talebiniz onaylandı diye yalan bir beyan da var. isterse stokları...