Merhaba akim korumali priz almayi dusunuyorum kasam icin akim korumali prizi normal prize takip ustune de 3 lu priz taksam sorun olur mu
Olursa çoklu akim korumali priz onerir misiniz
Sorun olmaz ise de herhangi bir bisey onerir misiniz
Hocam birde sorunuma yardim etme sansiniz var mi ramlerimden birisi(2x16) diger parcalar ile senkronize olmuyor yerlerini degistirdim ama gene ayni ram farkli yaniyor ?
Marka: XPG luncer Rgb
merhaba ram lerimden birisi dığer parçalar ıle senkronıze olmuyor anakartımın uygulamasıda bır ıse yaramadı bu yuzden sıgnalrgb ındırdım ve sorunumu duzelttı ama bu uygulama guvenlı mı ?
Merhaba bugün MCHOSE V9 Pro kulakligim geldi. Açtım USB'yi taktim, acma tusuna tikladim. Ne sesli geri donus ne bir isik yandi. Sonra sarja taktim (30 dk) ama bir degisiklik yok, ne yapmaliyim?
Selamlar baslikta da belirtiğim gibi Scyrox v6 mi almaliyim mchose L7 ultra mi
Benim icin +/-
Scyrox + = mavi renk bir setup kurmam ve cok hos bir renginin olmasi
Scyrox - = 250 mah batarya
Mchose + = tum ekipmanlarim mchose marka , 500 mah batarya
Mchose - = yok sanirim ama scyrox renk...
Merhaba basliktada belirttiğim gibi 3 mouse arasinda kaldim.
Scyrox v6 - wraith 3200
(Benim icin iyi yani mavi bir setup kurmam )
L7 pro - trendyol (baska stok bulamadim) 3380
L7 ultra -2900
(Mchose marka bir klavye ve kulaklik kullaniyorum)
Fiyatlar bu şekilde
Rica etsem +/- yonunden...
Merhaba iPhone 16 pro Max için ekran koruyucu bakıyorum
Spigen baktım 1300 tl 2 tanesi alınır mı yanlarını tam kapatmıyor diyenler var arada kaldım
Yada önerebileceğiniz ekran koruyucu var mı
Öncelikle cevap için teşekkürler monitörüm 1080p , suanlik yeni olduğu icin ve okul zamanı da olduğu için cok deneyemedim ama
The witcher 3 de denedim
max ayarlarda 90 100 fps
Low aralarda 280 290 arasi
Bu özellikli bir kasa kaça toplanirdi ?
evet ıade etmelı mıyım ne dersınız kaç k hak eder kı bu sıstem
1757769667
evet ıade etmelı mıyım ne dersınız kaç k hak eder kı bu sıstem ona gore onerebılecegınız bı hazır sıstem var mı ?