Eskiden kalma HP marka bir bilgisayarim var. Ekran kartı yandı ve yeni Ekran kartı alicam. Bilgisayarın işlemcisi Intel core İ5 6400t CPU 2.20 GHz. İlk sorum farklı bir ekran kartı taksam marka PC olduğu için uyarmi. İkincisi ise önerdiğiniz ekran kartı varmı?
Çok eski olmayan bir bilgisayarim var markası HP ekran kartı yandı ve bende kenara koydum. Şu an yeniden kullanmak istiyorum ama ekran kartı lazım. İşlemcisi Intel i5 6. Nesil.hangi ekran kartıni alabilirim
öncelikle selamın aleyküm. eve yeni internet bağlatıcam ama hangisini bağlatıcağımdan tam emin değilim sizce hangi internet sağlayıcısı daha iyi yardım ederseniz sevinirim.
Bu knk
1660256670
1660256748
1660257089
Hata veriyor knk fotoya ama metinde şu yazıyor" league of legends mevcut uyumluluk modu ayarlarıyla başlatılamıyor. Programı kapatmayı, uyumluluk modu ayarlarını devre dışı bırakmayı ve yeniden başlatmayı dene sorun devam ederse oyuncu destek ekibi ile...
Sinerji bilgisayardan 1.5 ay önce yeni bilgisayar aldım daha 1.5 ay da 2 kere bozuldu. Ne yapmam lazım. Para iadesi vermiyorlar. Gönderin yapak diyorlar. Sürekli gönderecekmiyim bunu. Ne yapabilirim fikriniz varmı.