necobey isimli üyenin son içerikleri

1. necobey

10 Bin TL Civarında Telefon Önerisi

Tamam hemen alıyorum
  2. necobey

realme markası ne kadar iyi acaba arza falan çıkartır mı ?
  3. necobey

Arkadaşım Yurt içi telefon almak istiyor uğraşmamak için.
  4. necobey

Çözüldü✓ 3 Monitör arasında Kaldım

Anladım hocam, bende bugün vatandan aql5a almayı düşünyorum.
  5. necobey

evet, teşekkür ederim
  6. necobey

doğru asusun ve msi daha önce denedik ve gerçek ölü piksellerle uğraşmaktan sıkılmıştık. normalde Dell kullanıyorum ama son baktığımda fiyatları uçmuş , bu yüzden alternatif bakıyorum .
  7. necobey

hiç biri şart değil de az çok bilindik bir marka arıyorum , çünkü monitörlerin sorunları bitmiyor
  8. necobey

https://www.teknosa.com/gamepower-sonic-t80-27-flat-fast-ips-180hz-05-ms-qhd-2k-gaming-monitor-p-788401544?shopId=2019&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.78.7 https://pckolik.com.tr/urun/VX2757-2K-PRO?ref=akakce&v=1.61.3...
  9. necobey

Çözüldü✓ SteelSeries Arctis Nova 1 ses boğuk geliyor

Amazondan SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklık aldım , bağladığım zaman ses aşırı boğuk geliyor . uygulamasını falan indirdim hiç bir şey değişmedi, ne yapmam gerekiyor ?
  10. necobey

Öneri Sorunsuz Monitör Önerisi

5000 tl Civarında güzel bir monitör arıyorum , içinden ölü piksel falan çıkmasını istemiyorum .
  11. necobey

Video için uygun lens önerisi

aaabiii lens bulamıyorum
  12. necobey

Video için uygun lens önerisi

Sony Alpha 7 IV gövde kamerası kullanıyorum. Canlı yayın ve dışarıda çekim yapmak için lens almak istiyorum, lenslerden fazla anlamadığım için ne alacağımı bilemedim.
  13. necobey

Mikrofona uygun ses kartı

Shure 7db Mikrofon almak istiyorum , buna uyumlu bir ses kartı önerir misiniz .
  14. necobey

Soğutucuyu Doğru mu Taktım ?

evet o biraz karmaşık oldu , onu tekrardan yapacağım .
  15. necobey

Soğutucuyu Doğru mu Taktım ?

az önce sıvı soğutucu taktım , arkadaşın biri bana hortumu doğru yönde taktığını emin ol dedi , tam olarak ne demek istediğini anlamadım , doğru mu taktım ?
Geri