Necol isimli üyenin son içerikleri

1. N

40-45k Hazır Sistem Önerisi

Kanıtladım ya dostum. Fazla takma bu adamın dediklerini. Söylediğim gibi sitelere bak uyguna bulduğunu kaçırma.
  2. N

40-45k Hazır Sistem Önerisi

İtopyada araştırma yaparsan uyguna bulursun.Bu sistemi 46k ya aldım mesela.Başka sitede bu fiyata zor bulursun. Modart v2 sitemin ssd ve soğutması değistirilmiş hali. Güzel bir fırsattı kaçırmasaydın keşke.
  3. N

Sizce Sistem Nasıl ?

Dediğin kasa tek fanlı sorun olmaz değil mi
  4. N

Sizce Sistem Nasıl ?

Hepinize teşekkür ederim en azından bilen birilerine danışmak yararlı oldu sağolun.
  5. N

Sizce Sistem Nasıl ?

https://www.itopya.com/modart-confetti-v2-intel-core-ultra-5-225f-gigabyte-geforce-rtx-5060-ti-8gb-16gb-ddr5-500gb-_h32858#kategori_8
  6. N

Sizce Sistem Nasıl ?

Msi kasası var +400₺ farkla psu markası MAG A600 DN 600wat mış o daha iyi dersen 400tl ye ona yükseltebilirim.
  7. N

Sizce Sistem Nasıl ?

Ne diyorsun parasına değer mi? Pahalı ve karmaşık ürünler olduğu için kendimce araştırma yaptım ve bunu gözüme kestirdim. Soracak kimsem olmadığı için buraya yazıyım dedim.
  8. N

Sizce Sistem Nasıl ?

Saddece 1tb ssd ve soğutucuyu 6 bakır borolu olanı yaptım başka bir şey yapmadım 1785288368 Pek anlamam ama bütcem sınırlı ürünümü temiz kullanırım büyük bir sorun olur mu
  9. N

Sizce Sistem Nasıl ?

Evet kendimce özelleştirme yaptım 45k şuan bana uygun geldi
  10. N

Sizce Sistem Nasıl ?

Bu sistem alınır mı? Cs2 lol vb.oyunlar için.
Geri