Selam dostum, bende de 7200mhz ram var ve Max MHz de açamadım bilgisayarı. Bios güncelledikten sonra 7200 MHz de açıldı ancak çok yavaş açılıyordu PC. Bende makul bir değere çektim öyle kullanıyorum. Sanırım board bios güncellemeleri desteklemiyor. Yakın bir zamanda hotfix gelir diye...
Arkadaşlar merhaba. Kullandığım kasanın tamamını rgb fanlar ile cevirmek istiyorum. Cooler master mf120s3 buldum (1 adedi 477TL sarı siteden kullanılmamış garantisi devam ediyor) 9 adet alacağım önerilerinize göre şekillenecek. Varsa alternatif tavsiyelerinize de açığım.
Kullandığım sistem...
Bende full siyah olarak bu sistemi topladım rgb dikkat etmedim başta ancak sonra pişman oldum :) simdi lian-li veya nzxt f120rgb ile toparlamak istiyorum lian-li biraz pahalı kaçıyor şimdilik. H9 flow şiddetle tavsiye ediyorum hava akımını çok beğendim sistem buz gibi çalışıyor. Bir önceki kasam...
Bende x670 carbon var. Bios güncelleme öncesinde max 6000 mhz görüyordu. ( Ramler 7800mhz) sonra bios update ile max mhzleri gördüm aktifleştirdiğimde ise pc açılmadı. O yüzden benim sorunuma benzer bir şey olabilir diye söyleyeyim dedim. MHz değerlerini 7200 e çektim şu an görüyor sadece pc...
Daha bugün yedekte dursun diye razer deathadder essential aldım gaming gen.tr de indirimdeydi dostum. Hatta dur link ekleyeyim. Eğer eline uyuyorsa bakabilirsin.
https://www.gaming.gen.tr/urun/322794/razer-deathadder-essential-beyaz-kablolu-gaming-mouse-rz01-03850200-r3m1/